Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στρατηγάκος για Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου!

Στρατηγάκος για Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου!
Την απόφαση να προτείνει τον Ηλία Στρατηγάκο για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης στα μέλη της παράταξής του. 
Ο κ. Τατούλης, αφού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον απερχόμενο Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Σκούρο για τον εξαιρετικό τρόπο και ήθος που υπηρέτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο, πρότεινε για τη θέση του νέου Προέδρου τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ηλία Στρατηγάκο, πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή.   
Αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές της Κυριακής, ο κ. Στρατηγάκος θα εκλεγεί Πρόεδρος, θέση στην οποία έχει εκλεγεί ξανά στο παρελθόν, πριν από τρία χρόνια (2014).

2 σχόλια

  • Τερατογέννεση
    Τερατογέννεση Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν κάνει εκλογές ο Πέτρος για τις θέσεις ; Φοβάται το αποτέλεσμα ; Έτσι κι αλλιώς, όποιον και να βάλει, δικός του θα είναι και τον παπαγαλο θα παριστάνει. Τι θέλει και δίνει στην δημοσιότητα τέτοιες ειδήσεις ;Αυτά καίνε τους ανθρώπους που λαθροβιώνουν ; Α ρε Πέτρο. Ανεκδιήγητος κατάντησες. Κοίτα να στηρίξεις ίγο την πρωτογενή παραγωγή, γιατί μόνο ταξίδια ,βρισίδια και κολεγιές είσαι.

  • εδώ  Αστρος
    εδώ Αστρος Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετούτος δεν ητανε υπεύθυνος για τη δακοκτονία που δεν έγινε ποτέ πέρυσι και μας χαντάκωσε αυτός παίρνει προαγωγή το τερματίσανε πάει εκει στη περιφέρεια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...