Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαραθώνιος για καλό σκοπό, με σύμμαχο τον ήλιο και τη θάλασσα!

Μαραθώνιος για καλό σκοπό, με σύμμαχο τον ήλιο και τη θάλασσα!

Την Κυριακή, 5 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε, στο όμορφο Ναύπλιο, η μεγαλύτερη διοργάνωση μαραθωνίου της Ελλάδας, με πλήθος κόσμο να συμμετέχει! Αυτός ο μαραθώνιος, με σύνθημα «Προσφέρω λίγο, βοηθώ πολύ», ευαισθητοποίησε πλήθος συμμετεχόντων, όπου με την βοήθειά τους, συνέφεραν για καλό

σκοπό.

Από τη δεκαετία του 1960, που θεωρούσαν παράξενο να βλέπεις ανθρώπους να τρέχουν στους δρόμους και στα πάρκα, από την πρώτη γυναίκα δρομέα, την Κατρίν Σουίτσερ, που με την επιμονή της και παρ' ολες τις αντιξοότητες, κατάφερε να επιτρέπεται στις γυναίκες να τρέχουν, έως το "σήμερα" που εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν τζόκινγκ και τρέχουν μεγάλες αποστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο μαραθώνιος πέραν της τακτικής προπόνησης για την σωματική προετοιμασία, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να σκεφτούμε στρατηγικά, τόσο για τα πρακτικά ζητήματα της τροφοδοσίας, του ελέγχου του εξοπλισμού μας, αλλά και ρυθμού που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε, διακρίνοντας αν είναι εφικτός και ρεαλιστικός. Επίσης πολύ σημαντική είναι η ψυχική μας προετοιμασία, που μας βοηθά να ανακαλύψουμε τα όρια μας, τις αντοχές μας αλλά την επιμονή μας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...