Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη γειτονική Αργολίδα εντοπίστηκε ο 62χρονος που είχε εξαφανιστεί ...

Στη γειτονική Αργολίδα εντοπίστηκε ο 62χρονος που είχε εξαφανιστεί ...
Η περιπέτεια του κ. Κυριάκου Νικήτα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Νικήτας, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πάλι κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος χάθηκε την 21/09/2016, όταν έφυγε από το σπίτι του στον Κολωνό, λέγοντας στους δικούς του ότι θα πάει για δουλειά στην Καλαμάτα. Την 30ηΣεπτεμβρίου, γνωστός του βοσκός, ανέφερε ότι τον είδε στην Κόρινθο και ότι κατευθυνόταν, όπως του είχε πει, προς την Τρίπολη για δουλειά. Έκτοτε, τα ίχνη του είχαν χαθεί και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 07/03/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, 08/03/2017 κλήση, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT, ο οποίος ανέφερε ότι ο 62χρονος φιλοξενείται από τον Οκτώβριο στο σπίτι του, στο χωριό Μυκήνες Μοναστηράκι Αργολίδος. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ενημέρωσε τους συγγενείς του αναζητούμενου και τα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα, που προχώρησαν στην επιβεβαίωση της πληροφορίας. Ο κ. Κυριάκος είναι καλά και  έχει και πάλι κοντά του την οικογένειά του!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Πελίνα Θεοδοσίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...