Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Απασφάλισε» ο Βλάσης κατά του Τατούλη – «Η ανικανότητα για τα σκουπίδια, το κουτόχορτο και η δουλειά στον Φλαμπουράρη»!

«Απασφάλισε» ο Βλάσης κατά του Τατούλη – «Η ανικανότητα για τα σκουπίδια, το κουτόχορτο και η δουλειά στον Φλαμπουράρη»!
Σε ολομέτωπη επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, προχώρησε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη στην Τρίπολη.
Ο κ. Βλάσης ουσιαστικά είπε ότι η Περιφέρεια έχει αποτύχει πλήρως στο μέγα ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και επισήμανε τον κίνδυνο να ξαναγεμίσει σκουπίδια η Αρκαδία και η Πελοπόννησος.
Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της επίθεσης Βλάση σε Τατούλη …
  • Τα απορρίμματα είναι μια βόμβα που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να σκάσει.
  • Η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ουραγός στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Με λυπεί το γεγονός ότι περιφέρειες, όπως η Ήπειρος και η Κρήτη αν και ξεκίνησαν καθυστερημένα, το έχουν λύσει με πρότυπο τρόπο. Εκεί πληρώνουν 45 ευρώ τον τόνο και στην Περιφέρεια φέρνουν λύση που αγγίζει τα 120 ευρώ τον τόνο, με το ΦΠΑ και τα μεταφορικά.
  • Τόσα χρόνια η ανικανότητα του Περιφερειάρχη και οι περίεργες μεθοδεύσεις οδήγησαν εκεί που οδήγησαν.
  • Ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο. Κι αν το έφαγε μία φορά από τον κ. Τσίπρα, δεν θα το φάει ξανά από τον Περιφερειάρχη.
  • Επί πέντε χρόνια, δεν έχει κάνει τίποτα η Περιφέρεια.
  • Από τους 26 δήμους της περιφέρειας, μόνο η Καλαμάτα, ο Ευρώτας και η Βόρεια Κυνουρία έχουν προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων, με διαλογή και δεματοποίηση. Τι γίνεται με τις χωματερές; Όταν μόνο τρεις έχουν λύσει προσωρινά το πρόβλημα, οι άλλοι 23 τι κάνουν τα σκουπίδια;
  • Ο κ. Τατούλης μιλούσε για την πράσινη Πελοπόννησο και ότι οι χωματερές αναπλάστηκαν. Ήρθε ο David Copperfield και εξαφάνισε τα σκουπίδια; Δουλευόμαστε; Να μας εξηγήσει ο περιφερειάρχης γιατί όλοι χαρακτηρίζουν την Πελοπόννησο ως την πιο βρώμικη περιφέρεια.
  • Το έργο ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ που σημαίνει έργο γιοκ, που σημαίνει ότι είμαστε πάλι στο σημείο «0».
  • Η αρμοδιότητα έχει φύγει από τον κ. Τατούλη και έχει πάει στο ΦΟΔΣΑ. το έχει καταλάβει ή μάς δουλεύει;
  • Απένταξη του έργου σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση για άλλα δύο χρόνια δεν θα έχουμε τι να κάνουμε τα σκουπίδια.
  • Ειδικά ο κ. Τατούλης που τον ψηφίζει ο λαός για τριάντα χρόνια ξεχνά ότι όταν υπάρχει μια νομοθέτηση από τη βουλή πρέπει να την υπακούμε; Έχει κάνει 20 χρόνια βουλευτής εκτός αν υπάρχουν κάποιες υπόγειες διαδρομές κυβέρνησης και περιφέρειας… Δεν ξεχνά ο Αρκαδικός λαός για τη δουλειά 3,2 εκατομμυρίων που πήρε η εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εμείς φέραμε το θέμα στη Βουλή αλλά ο κ. Φλαμπουράρης δεν έδωσε καμία απάντηση. Μπορεί και καλά να πήγαν εκεί αλλά είναι δυνατόν ο κ. Τατούλης να απαντά και να λέει ότι δεν ξέρει τίποτα για ένα έργο 3.2 εκατομμυρίων ευρώ;
  • Έχω βαρεθεί να ακούω για το αεροδρόμιο της Τρίπολης. Ήμουν νιος και γέρασα. Το υποσχέθηκε το 2010 ο Περιφερειάρχης. Δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν κόσμο τα ταξί στην Τρίπολη.
  • Υποσχόταν παράκαμψη Λαγκαδίων για να έχει τουρισμό η Γορτυνία. Επτά χρόνια έχουν περάσει. όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά μένουν στα χαρτιά. Οι πολιτικάντηδες των πολιτικών έργων και της ψευτοπολιτικής ανήκουν στο παρελθόν. Ο λαός πολύ σύντομα θα τους δείξει την πόρτα της εξόδου.
  • Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το χρήμα που διαχειρίζονται κάποιοι είναι δημόσιο και δεν είναι της οικογένειάς τους.
  • Στην Τρίπολη υπάρχει ένας δήμαρχος που ξέρουν και οι πέτρες γνωρίζουν ότι εγώ δεν έχω στηρίξει. Για ποιο λόγο δεν δόθηκαν για ανάπλαση της Τρίπολης και δόθηκαν για άλλες πόλεις από την Περιφέρεια;
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

6 σχόλια

  • Τακης  Α.
    Τακης Α. Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενα μεγαλο μπραβο στον Κωστα για αυτα που ειπε αλλα και για αυτα που επρεπε ακομη να πει. Τωρα φυλαξου απο τη Ντινα κακομοιρη μου. θα σου τα χωσει με την πρωτη ευκαιρία . αυτοι δεν αφηνουν τιποτα να πεσει κατω. Οσο γαι το αεροδρομιο της Τριπολης ητανε ενα μεγαλο παραμυθι . σανος πως να σου το πω αλλιως .Εχει πει βεβαια κατα καιρους πολλα παραμυθια . Δεν τον πιστευει κανενας πλεον. αποδειχθηκε κατωτερος των περιστασεων και ας τον στηριξαμε ολοι στο παρελθον .

  • ΘΑ  ΣΕ  ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ
    ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΒΛΑΣΗ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ........ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΖΕΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΒΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΣΠΑΘΩΣΕΣ........ΦΟΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.........ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ

  • ΚΑΙΡΟΣ  ΗΤΑΝΕ
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε Βλάση καιρός ήταν να πεις τα πράγματα με το όνομα τους! Μπράβο για το θάρρος σου και το κουράγιο σου να τα βάλεις με τις νεο-πατρονίες του Μοριά ! τόσον καιρό εκεί στη ΝΔ τον χαϊδεύεται και τον φοβόσαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί ? Μας ΄΄εχει γεμίσει ψέμματα και φούμαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ'ΑΡΜΑΤΑ.....

  • Νικ.
    Νικ. Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως δε έχει κάνει έργο ο Τατουλης... Έφτιαξε τη γουρούνοπαρεα Μαιναλου και μαλιστα βραβεύτηκε και ή Ευη!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...