Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπνωτήριο για κακοποιημένες γυναίκες σχεδιάζουν στην Καλαμάτα

Υπνωτήριο για κακοποιημένες γυναίκες σχεδιάζουν στην Καλαμάτα

Προτάσεις παρέμβασης για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων προέκυψαν από το τελευταίο θεματικό εργαστήρι του προγράμματος Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, που αφορούσε σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας.

Ο Αντώνης Ψαράκης, προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου, ανέφερε ότι περί τα 2,7 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη είναι διαθέσιμα για τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, ενώ ανέλυσε τεχνοκρατικά ζητήματα του προγράμματος.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας είπε ότι δεκάδες κακοποιημένες γυναίκες προσφεύγουν σε Κέντρο που διαθέτει ο Δήμος Καλαμάτας, το οποίο μπορεί να ενισχυθεί με τη λειτουργία ενός υπνωτηρίου. Για το σκοπό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ανώγειος χώρος του κτηρίου, όπου στεγάζεται το Κέντρο και το υπνωτήριο είναι δυνατόν να διατηρηθεί σε λειτουργία, μετά τη λήξη του προγράμματος Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...