Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση Τατούλη σε Βλάση: Μίλησε για «υστερικές κραυγές» και τον κατηγόρησε για «απόλυτη ανυπαρξία»

Η απάντηση Τατούλη σε Βλάση: Μίλησε για «υστερικές κραυγές» και τον κατηγόρησε για «απόλυτη ανυπαρξία»

Η ολομέτωπη επίθεση του βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση ο οποίος –μεταξύ άλλων - είπε ότι η Περιφέρεια έχει αποτύχει πλήρως στο μέγα ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και επισήμανε τον κίνδυνο να ξαναγεμίσει σκουπίδια η Αρκαδία και η Πελοπόννησος, έφερε την απάντηση του Περιφερειάρχη, με μερικές μέρες καθυστέρηση...

Κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας ... «Οξύτατη κριτική άσκησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στις «υστερικές κραυγές Βουλευτών που νομίζουν ότι θα επιβιώσουν στο δύσκολο πολιτικό χώρο της Πελοποννήσου. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν πολιτικό κεφάλαιο στην Πελοπόννησο με άναρθρες κραυγές, με την απόλυτη ανικανότητά τους και την απόλυτη ανυπαρξία τους».

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία απάντηση προς τον βουλευτή της ΝΔ, εμμέσως, πλην σαφώς, αφού δεν αναφέρει ευθέως το όνομά του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«Προχωρούμε τη λύση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω από τις προεκλογικές συμφωνίες μας με τους πολίτες και το 2011 και το 2014» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και υπογράμμισε ότι «η λύση της Περιφερειακής αρχής θα αποτελέσει το πρόκριμα για τις εκλογές του 2019, στις οποίες η παράταξη της πλειοψηφίας θα είναι ακόμα πιο δυναμικά παρούσα».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολίασε ιδιαίτερα καυστικά τις προσωπικές επιθέσεις προς τον ίδιο και τα ψεύδη παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι οποίες υποστήριζαν ότι το σχέδιο της Περιφερειακής αρχής είχε κατεύθυνση την καύση και ότι είχε συμφωνηθεί με το Φούχτελ και τον Μπόμπολα.

«Παρόλο που αποδείχθηκε περίτρανα ότι πρόκειται για ψεύδη δεν έχουν ακόμα ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Απ’ την άλλη πλευρά δεν έχουν κάνει καμία πολιτική παρέμβαση στην άφρονη συμπεριφορά δημοτικών αρχών που δημιουργούν νέους ΧΑΔΑ, ή που δεν έχουν εφαρμόσει τον ΠΕΣΔΑ που οι ίδιοι έχουν υπογράψει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «αντίθετα εγκαλούν την Περιφερειακή αρχή, η οποία έχει επιδείξει μόνο υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία στην πολιτική πρακτική της».

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη τη βαθιά πίστη της πλειοψηφίας του Συμβουλίου στη δημοκρατική λειτουργία, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και το κάνουμε με πρωτοφανή συνέπεια για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Το σχέδιό μας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων η Κυβέρνηση το έχει υιοθετήσει, παρά την αρχική της διαφοροποίηση, και πρόκειται να υλοποιηθεί όπως ακριβώς έχει προκύψει από το διεθνή διαγωνισμό».

Οξύτατη κριτική άσκησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στις «υστερικές κραυγές Βουλευτών που νομίζουν ότι θα επιβιώσουν στο δύσκολο πολιτικό χώρο της Πελοποννήσου. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν πολιτικό κεφάλαιο στην Πελοπόννησο με άναρθρες κραυγές, με την απόλυτη ανικανότητά τους και την απόλυτη ανυπαρξία τους».

2 σχόλια

  • Σκοτώνουν   τα  άλογα
    Σκοτώνουν τα άλογα Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    O Πετράν πουλησε πολύ παραμυθι και τωρα που τον καταλαβαν ολοι τον κανουν στην ακρη. καλα του κανουνε βεβαια γιατι λεει πολλα ψεμματα και ειναι και πολιτικος φελος που επιπλεει χαρις σε κατι ασχετους. νομιζετε οτι ο Βλασης ειπε αυτα που ειπε χωρις να εχει ενημερωσει νωριτερα τον Μητσοτακη ? Οχι βεβαια ΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ******** ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩς ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ........................................................ξηλωνεται το πουλοβερ παιδιά...

  • MPARMPAGIANNHS
    MPARMPAGIANNHS Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 07:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΚΑΨΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ Ο ΠΕΤΡΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ;
    ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ;
    ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΓΟΥΣ ΚΡΑΥΓΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ , ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ, ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΝΤΙΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΜΕΤΡ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...