Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα επιθετική δήλωση Τατούλη εναντίον των βουλευτών της ΝΔ!

Νέα επιθετική δήλωση Τατούλη εναντίον των βουλευτών της ΝΔ!
Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σχετικά με την επερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων (συνυπογράφουν δέκα βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς).
Ο κ. Τατούλης είπε: «Τολμούν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές, που δήθεν νοιάζονται για τη λύση του προβλήματος, να μιλούν για καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ;
Αυτοί είναι οι κύρια υπεύθυνοι για την ψήφιση του άρθρου 23 του πολυνομοσχεδίου Ν. 4386/2016, με το οποίο δεν αλλάζει ο φορέας υλοποίησης του έργου, όπως λανθασμένα πιστεύουν, αλλά δημιουργείται πρόβλημα στη δανειοδότηση του έργου από τις τράπεζες.
Αυτοί ήταν που παρότρυναν τους Βουλευτές του Σύριζα, με τους οποίους συνέπλευσαν, αντικρούοντας απ’ τη μια τον ίδιο τους τον εαυτό, δημιουργώντας απ’ την άλλη το πρόβλημα καθυστέρησης στη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο.
Άραγε γνωρίζουν τι ψηφίζουν; Θα έπρεπε ήδη να απολογούνται στους Πελοποννήσιους πολίτες για τις επιπτώσεις των πράξεών τους».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...