Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου για ανεξαρτητοποίηση Αντωνόπουλου: "Να επιστρέψει την έδρα" (vd)

Νικολάκου για ανεξαρτητοποίηση Αντωνόπουλου: "Να επιστρέψει την έδρα" (vd)
Την ανεξαρτητοποίηση του Περιφερειακού Συμβούλου Αργολίδας Χρήστου Αντωνόπουλου από την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, σχολίασε με μία λιτή δήλωση, η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, στη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Απριλίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του drt915.gr.
Η κα. Νικολάκου ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι σεβαστές οι απόψεις του κ.Αντωνόπουλου και η απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί αλλά η ηθική επιβάλλει να επιστρέψει την έδρα στην παράταξη με την οποία εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου συνέστησε στον κ.Αντωνόπουλο “να κρατήσει την κομματική του ταυτότητα”, αλλά η έδρα πρέπει να επιστραφεί, ενώ διευκρίνισε πως ούτε το 2019 η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” θα ζητήσει χρίσμα από κάποιο κόμμα, όπως δεν το έπραξε ούτε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Επίσης σημείωσε πως ” ο κ.Τατούλης είναι περήφανος για την στάση που κράτησε επί Καραμανλή γιατί είχε διαβλέψει τα όσα επακολούθησαν σε οικονομικό επίπεδο”.
Δείτε αναλυτικά την δήλωση της κας.Νικολάκου στο βίντεο.

2 σχόλια

  • ΘΟΥ  ΚΥΡΙΕ
    ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    H Ντίνα μας βγήκε με νεοδημοκρατικούς ψηφους...... αυτο αποκλειεται ....... εδω γελανε αρε Ντίνα μιλάς εσυ που το γραφείο του Λαμπροπουλου στη Καλαμάτα σε έδινε παντού..... μιλάς εσύ για α@@@@@@ς!!!!!!!!!!!

  • η  αλήθεια  να  λέγεται
    η αλήθεια να λέγεται Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να βαλουμε τα πράγματα στα ίσια τους και ο Αντωνόπουλος θα πρέπει να κρατήσει την έδρα του γιατί είναι Νεοδημοκρατικοί ψήφοι και όχι Τατουλικοί και η καλή μας λαλίστατη Κων-να θα πρέπει να επιστρέψει τις φήφους στην ΝΔ γιατί εξέλεγη με τις ψήφους του Λαμπρόπουλου !!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...