Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατσίρης: «Μόνη λύση για τα σκουπίδια το έργο της Περιφέρειας» - Μήνυμα στη ΝΔ ότι «ξέρει να τιμά τις αποφάσεις της»!

Κατσίρης: «Μόνη λύση για τα σκουπίδια το έργο της Περιφέρειας» - Μήνυμα στη ΝΔ ότι «ξέρει να τιμά τις αποφάσεις της»!
Μία γραπτή δήλωση με πολλαπλά μηνύματα, στέλνει ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΝΔ Τρίπολης, Γιάννης Κατσίρης, σχετικά με το άλυτο πρόβλημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.
Ο κ. Κατσίρης καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνη την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τις καθυστερήσεις στην επίλυση αυτού του προβλήματος, ενώ εμμέσως απευθύνεται σε αυτοδιοικητικούς παράγοντες, λέγοντας ότι «περισσεύουν τα «κροκοδείλια» δάκρυα από κάποιους, που «όψιμα» θυμήθηκαν να αντιταχθούν» (στο έργο ΣΔΙΤ).
Όσο για το κόμμα του, τη ΝΔ, τονίζει ότι είναι αρραγής και ουσιαστικά, πιστεύει στα ΣΔΙΤ και την επερώτηση των βουλευτών που έγινε προσφάτως, την ερμηνεύει ως «ανησυχία του κόμματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων». Στέλνει δε μήνυμα ότι η ΝΔ ξέρει να τιμά τις αποφάσεις που έχει λάβει, εννοώντας προφανώς ότι στην περίοδο της Κυβέρνησης Σαμαρά, η ΝΔ είχε εγκρίνει το έργο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας.
Τέλος, χαρακτηρίζει το έργο ΣΔΙΤ ως τη μόνη λύση που είναι εφικτό να εφαρμοστεί στην Πελοπόννησο.
 
ΔΗΛΩΣΗ
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν η Ν.Δ έχει αλλάξει στάση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου & πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρίπολης, Γιάννης Κατσίρης, δήλωσε ότι: «Η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο είναι επιεικώς απαράδεκτη και την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτό, φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που επί 2,5 χρόνια πειραματίζεται και καθυστερεί να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη λύση, τη μόνη λύση που είναι εφικτό να εφαρμοστεί στην Πελοπόννησο, έχει ετοιμαστεί από την Περιφερειακή Αρχή και εγκρίθηκε από τους πολίτες της Πελοποννήσου, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί αποτέλεσε το μόνο θέμα αντιπαράθεσης κατά την προεκλογική περίοδο.
Έτσι λοιπόν, το σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, έχει λάβει και πολιτική έγκριση. Συνεπώς σήμερα, περισσεύουν τα «κροκοδείλια» δάκρυα από κάποιους, που «όψιμα» θυμήθηκαν να αντιταχθούν, χωρίς να προτείνουν τίποτα το συγκεκριμένο, την ώρα μάλιστα που οι πολίτες της Πελοποννήσου καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα πρόστιμα.
Η Ν.Δ είναι αρραγής στην Πελοπόννησο, υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που δεν μπορεί παρά να εκφράζει την ανησυχία της, για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα εισήγαγαν στη χώρα οι κυβερνήσεις της Ν.Δ και εξ αυτών επιλύθηκαν πολλά και μεγάλα προβλήματα, όπως η κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που σήμερα εγκαινιάζουν ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του, αλλά ξεχνούν ότι τα έργα άρχισαν από τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. και ξεχνούν επίσης τον πόλεμο που είχαν κάνει τότε για τα ΣΔΙΤ.
Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πελαγοδρομούσε με τις ιδεοληψίες της κι αν δεν ανέπτυσσε μια άνευ προηγουμένου διγλωσσία και είχε συμπεριφερθεί υπεύθυνα, σήμερα η Πελοπόννησος θα είχε λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων, που προκαλεί σε όλους τους νομούς τεράστιο περιβαλλοντικό και οικονομικό ζήτημα, επιβαρύνοντας την τσέπη των Πελοποννησίων.
Η αλήθεια είναι ότι δεν χωρά καμία καθυστέρηση στο ζήτημα αυτό και η κυβέρνηση οφείλει, το συντομότερο δυνατό, να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες της και να λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις. Η Νέα Δημοκρατία, ως σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, ξέρει να παίρνει αποφάσεις και ξέρει και να τιμά τις αποφάσεις που έχει λάβει.
Και ο νοών νοείτω...»
Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...