Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σήμερα η κηδεία του 8χρονου κοριτσιού στην Πάτρα ... (vd)

Σήμερα η κηδεία του 8χρονου κοριτσιού στην Πάτρα ... (vd)

Φως στα αίτια του θανάτου της 8χρονης από γρίπη αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη. 

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από νοσοκομειακές πηγές και τους ειδικούς του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το 8χρονο κοριτσάκι δεν έπασχε από κάποιο χρόνιο ή άλλο πρόβλημα υγείας, όπως πχ καρδιολογικό ή αναπνευστικό, που θα  μπορούσε να αποτελέσει επιβαρυντικό παράγοντα στη νόσησή του με γρίπη και συγκεκριμένα από τον ιό της γρίπγς τύπου Β.

Η 8χρονη εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με υψηλό πυρετό και σπασμούς ενώ η διάγνωση των γιατρών ήταν πνευμονία. Η κατάσταση της υγείας της δεν παρουσίαζε βελτίωση και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ, οπότε διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Τη Μεγάλη Τρίτη, ημέρα γενεθλίων της μικρής, η υγεία της επιδεινώθηκε περαιτέρω κι έπειτα από μια δραματική εβδομάδα το παιδί έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Σήμερα στις 5 το απόγευμα στη Δαφνούλα θα γίνει η κηδεία της 8χρονης Μαρίας, που έφυγε μετά από 25 ημέρες νοσηλείας με πυρετό στην ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου. Οι γονείς εξακολουθούν να έχουν αναπάντητα ερωτηματικά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ PATRAS TV

dete.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...