Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Το έργο των απορριμμάτων δεν είναι ούτε κόκκινο, ούτε μπλε, ούτε πράσινό. Είναι των πολιτών" (vd)

"Το έργο των απορριμμάτων δεν είναι ούτε κόκκινο, ούτε μπλε, ούτε πράσινό. Είναι των πολιτών" (vd)

Οι καθυστερήσεις για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν ονοματεπώνυμο και ξεκινούν από την προηγούμενη Κυβέρνηση με την καθυστέρηση στην έγκριση της ΑΕΠΩ και συνεχίζονται με την νυν Κυβέρνηση και τις συνεχιζόμενες διαφορετικές απόψεις.

Αυτό ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, της Τετάρτης 26 Απριλίου, με αφορμή ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκου Πατσαρίνου για τα σκουπίδια και τις εξελίξεις μετά και την τελευταία συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ.

«Το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων δεν είναι ούτε κόκκινο, ούτε μπλε, ούτε πράσινο, αλλά το προχώρησε η Περιφέρεια για τους πολίτες» διευκρίνισε η κα.Νικολάκου, ζητώντας από την Κυβέρνηση καθαρή πολιτική λύση, τη στιγμή που το έργο είναι καθόλα νόμιμο και αυτό είναι και το σημαντικότερο στοιχείο του.

Επίσης σημείωσε πως δεν τους ενδιαφέρουν οι απόψεις που εκφράζονται στο ΦοΔΣΑ , αλλά οι συνεχείς αναβολές στη λήψη απόφασης δεν αποτελούν ξεκάθαρη πολιτική θέση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε πως δεν αφορά την Περιφέρεια η χρησιμοποίηση του έργου από ορισμένους για κομματικούς λόγους και για να λύσουν τα δικά τους πολιτικά προβλήματα αλλά περιμένουν από την Κυβέρνηση να λήξει το θέμα.

Άφησε αιχμές δε για τις διάφορες συναντήσεις , λέγοντας χαρακτηριστικά, πως εμείς δεν συμμετείχαμε σε τέτοιες συναντήσεις και είμαστε ο μόνος σταθερός φορέας και αμετάκλητοι στην σοβαρότητα και στην ευθύνη μας.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τα όσα είπε η κα.Νικολάκου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...