Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο προαναγγέλλει ο Τατούλης – Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση του Εφετείου

Αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο προαναγγέλλει ο Τατούλης – Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση του Εφετείου

Σε υψηλούς τόνους η πρώτη γραπτή δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, μετά την απόφαση του Εφετείου Καλαμάτας που του επιβάλλει ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή και χωρίς στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.

«Σε όλους αυτούς που πίστευαν στην καταδίκη μου και προεξοφλούσαν την απομάκρυνση μου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλω να δηλώσω ότι δεν εκβιάζομαι. Όσο είμαι Περιφερειάρχης δεν πρόκειται να πληρώσω τον λογαριασμό κανενός. Χρεοκοπημένοι και νεκροί, πολιτικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά δεν πρόκειται να βρουν σωσίβιο όσες πιέσεις και αν ασκήσουν.

Σέβομαι τον θεσμό της Δικαιοσύνης όμως δεν αποδέχομαι καμιά μομφή, καμιά ποινή όσο μικρή και αν είναι. Θα ασκήσω αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο και είμαι βέβαιος ότι όπως κατέπεσε η απόφαση του Πρωτοδικείου έτσι θα καταπέσει και η απόφαση του Εφετείου.

Αντλούμε την δύναμη μας από τους Πολίτες και σε αυτούς απευθυνόμαστε, μετά την κατάρρευση μιας ακόμη σκευωρίας. Είμαι εδώ πιο δυνατός για να προστατεύσω το Δημόσιο συμφέρον και τον Πολιτικό Πολιτισμό που αποτελεί την μεγάλη μας παρακαταθήκη για την Πελοπόννησο». 

1 σχόλιο

  • καληνύχτα αντε  γεια
    καληνύχτα αντε γεια Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσες αναιρέσεις και να κάνει δεν θα πάψει ποτέ να είναι καταδικαστείς. γιατί όταν ασκείς εξουσία θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και κυρίως να μην θεωρείς τον θώκο σου τσιφλίκι δικό σου! Ο Τατούλης απέτυχε και σαν πολιτικός και σαν Περιφερειάρχης . Τώρα ας λέει ότι θέλει και ας δηλώνει ότι θέλει. Είνια ένας ηδη τελειωμένος σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχει παρά να αποδεχθεί την ήττα του!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...