Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άργος - Έκθεση φωτογραφίας από τον πολυβραβευμένο Αρκάδα φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο!

Άργος - Έκθεση φωτογραφίας από τον πολυβραβευμένο Αρκάδα φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο!
Ο Σύλλογος  “Μαραθωνοδρόμοι - Δρομείς Αργολίδας” μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού, Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών  συνδιοργανώνουν με, το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ
  1. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 21 χλμ. με αφετηρία την Πύλη των Λεόντων - Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών.
  2. ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5,5 χλμ Ασπίδας - Δειράδας με αφετηρία το λόφο Προφήτη Ηλία (ή λόφο Ασπίδος) στο Άργος.
  3. ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 1 χλμ. με αφετηρία το Αρχαίο Θέατρο Άργους.

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στα μονοπάτια των βασιλέων της αρχαίας Ελλάδας, θα απολαύσουν τις διαδρομές στον αρχαιότερο δήμο της Ευρώπης, ξεκινώντας από την Πύλη των Λεόντων, όπου είναι η αφετηρία του Ημιμαραθωνίου, τον λόφο της Ασπίδος, το Αρχαίο Θέατρο και ένα όμορφο πέρασμα από τους ανθισμένους πορτοκαλεώνες.

Επίσης, θα υπάροχυν πολλές ταυτόχρονες δράσεις ψυχαγωγίας και ανάπτυξης του αθλητικού πνεύματος των συμμετεχόντων μας, με κορύφωση την έκθεση φωτογραφίας από τον  πολυβραβευμένο Αρκάδα φωτορεπόρτερ  Βασίλη Κουτρουμάνο, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 & ώρα 20:00 στο Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Άργους Μυκηνών (Δαναού 3). Στα εγκαίνια της έκθεσης θα βραβευθεί για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ο κ. Κουτρουμάνος καθώς και η σημαντικότερη στην ιστορία του Μαραθωνίου δρομέας αντοχής, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, σήμερα διευθύντρια του Μουσείου μαραθωνίου δρόμου και πρέσβειρα του Ελληνικού αθλητισμού, Μαρία Πολύζου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια του 12ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου.
Για τον αγώνα, διαβάστε περισσότερα, εδώ: http://entries.esportevents.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...