Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλοδαποί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Αλλοδαποί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας
Συνελήφθη, χθες (13.5.2017) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 41χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Παρίσι Γαλλίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν ένα (1) διαβατήριο Αρχών Πακιστάν και μία (1) άδεια διαμονής Ελληνικών Αρχών, τα οποία κατασχέθηκαν.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
 
Επίσης, συνελήφθη, χθες (13.5.2017) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 34χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Στοκχόλμη Σουηδίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.
Όπως επιπλέον προέκυψε, τον 34χρονο, συνόδευε προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό του από τη Χώρα, ο 23χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) Διαβατήριο Αρχών Αργεντινής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...