Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία: «Ας σταματήσουν το ψέμα τους στους πολίτες»

Νικολάκου για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία: «Ας σταματήσουν το ψέμα τους στους πολίτες»


Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των Βουλευτών του Σύριζα στη Μεσσηνία για την ένταξη τριών νέων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου προέβη στην εξής δήλωση:

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και η στρέβλωση της πραγματικότητας, σε σημείο που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Οι τρείς βουλευτές του Σύριζα στη Μεσσηνία στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για τρία νέα έργα τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 1,6 εκατομμύρια ευρώ και αφορούν το Δήμο Οιχαλίας.

Είναι εντελώς απαράδεκτο να αποκρύπτουν σκοπίμως την αλήθεια για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους πολιτικά οφέλη. Τα έργα αυτά εντάχθηκαν στο ΠΔΕ μετά από επιλογή και αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τα τεχνικά δελτία φέρουν την υπογραφή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας.

Τους ενημερώνουμε επίσης, αν και είμαστε βέβαιοι ότι το γνωρίζουν, ότι το 1,6 εκατ. ευρώ, όχι μόνο δεν αποτελεί επιπλέον ποσό χρηματοδότησης, αλλά προκειμένου τα έργα αυτά να ενταχθούν στο ΠΔΕ, με απόφαση του Περιφερειάρχη, μετά από αίτημα του Δημάρχου Οιχαλίας, μειώθηκαν άλλα έργα της Περιφέρειας.

Ας σταματήσουν λοιπόν το ψέμα τους στους πολίτες. Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι δεν μπορούν να περιφέρονται ως «Άγιοι Βασίληδες» παρουσιάζοντας ως δώρα στους πολίτες την υποχρέωσή τους, ούτε να εμφανίζονται ως «πατερούληδες» έργων που ούτε τα έχουν δουλέψει, ούτε γνωρίζουν τη διαδικασία χρηματοδότησής τους».      

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...