Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα διόδια στην "Κορίνθου - Πατρών" - Πόσο θα κοστίζουν!

Νέα διόδια στην "Κορίνθου - Πατρών" - Πόσο θα κοστίζουν!
Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 προς Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 τίθεται σε πλήρη εφαρμογή το σύστημα διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου–Πατρών. Συγκεκριμένα, τίθενται σε λειτουργία:

  • Ο υφιστάμενος μετωπικός σταθμός του Ρίου στην κατεύθυνση προς Πάτρα (έως τώρα λειτουργούσε μόνο προς Αθήνα)
  • Ο νέος μετωπικός σταθμός διοδίων στον Ελαιώνα Αιγιάλειας (πρόκειται για τον μοναδικό νέο μετωπικό σταθμό του αυτοκινητόδρομου)
Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις χρεώσεις των Μετωπικών Σταθμών Διοδίων Ελευσίνας, Ισθμού και Κιάτου. Αναλυτικά οι τιμές όλων των διοδίων ανά σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος διαμορφώνονται ως εξής:



Ειδικά για τον μετωπικό σταθμό του Ρίου, σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση του κόμβου Ρίου οι τιμές των διοδίων θα διαμορφωθούν ως εξής:

   

Συνεπώς, η συνολική χρέωση, ενδεικτικά για τα επιβατικά αυτοκίνητα για το σύνολο των 201,5χλμ. είναι 11,50€ και θα ισχύει για όλη τη διάρκεια της παραχώρησης με ετήσια αναπροσαρμογή μόνο λόγω πληθωρισμού.

Παράλληλα, τίθενται σε λειτουργία τέσσερις νέοι πλευρικοί σταθμοί διοδίων: Δερβένι, Ακράτα, Καλάβρυτα, Δρέπανο. Όλοι οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων λειτουργούν με μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής ή με Χρήση Πομποδέκτη.



Νέος δρόμος – νέα εκπτωτικά προγράμματα

Επεκτείνεται σε όλους τους σταθμούς διοδίων το εκπτωτικό πρόγραμμα VALUE, που παρέχει κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση  πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS  ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης σε κάθε μετωπικό ή πλευρικό σταθμό.

Παράλληλα, η Ολυμπία Οδός επεξεργάστηκε εμπορικές πολιτικές για τους τοπικούς χρήστες της, πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων.

Όλα τα εκπτωτικά προγράμματα προσφέρονται με την απόκτηση του ΟΛΥΜΠΙΑ PASS και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 22960-95555, καθώς και στα παρακάτω Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών:

- Σταθμός διοδίων Ελευσίνας, στην κατεύθυνση προς Πάτρα

- Σταθμός διοδίων Ισθμού, στην κατεύθυνση προς Αθήνα

- Σταθμός διοδίων Κιάτου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα

- Σταθμός διοδίων Ρίου, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η Ολυμπία Οδός επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άνεση στοχεύοντας στην ενεργή επιλογή του αυτοκινητόδρομου σε κάθε μετακίνηση και τη σταθερή προτίμηση των οδηγών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...