Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενωμένη η ΝΔ με στόχο τη νίκη στην Περιφέρεια - Πανστρατιά ζήτησε ο Μητσοτάκης και έστειλε μήνυμα νίκης υπέρ του Νίκα! (εικόνες)

Ενωμένη η ΝΔ με στόχο τη νίκη στην Περιφέρεια - Πανστρατιά ζήτησε ο Μητσοτάκης και έστειλε μήνυμα νίκης υπέρ του Νίκα! (εικόνες)
Ενωμένη και συσπειρωμένη εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία μπροστά στο μεγάλο στόχο που έχει τεθεί για τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Η ΝΔ έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα για τη θέση του Περιφερειάρχη και δίπλα σε αυτή την υποψηφιότητα βρίσκονται όλοι, από τον Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, τους βουλευτές μέχρι και το τελευταίο στέλεχος της παράταξης.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τη Σπάρτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει μήνυμα στήριξης και νίκης του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια, μαζί με τον Κώστα Βλάση, τον Θανάση Δαβάκη, τον Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον Γιάννη Κατσίρη, τον Μανώλη Σκαντζό και πολλούς άλλους από το χώρο της ΝΔ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΑ

Στη Σπάρτη παρευρέθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες, Πέμπτη (04/04), όπου πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση υποδοχής του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο χαιρετισμό του προς τον Πρόεδρο και τους συγκεντρωμένους Σπαρτιάτες και Λάκωνες, ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα πολλά και σοβαρά προβλήματα της ξεχασμένης από την κυβέρνηση και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Λακωνίας καθώς και στην αναγκαιότητα για αντιστροφή της κατάστασης με φιλελεύθερη κυβέρνηση και αλλαγή της περιφερειακής ηγεσίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να υπάρξει πανστρατιά για νίκες σ’ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ΝΙΚΗΣ στις περιφερειακές εκλογές με σύνθημα «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ».

Μετά το τέλος των ομιλιών, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης, όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος!

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει να πεσει τετοια φαπα....
    αληθεια κυριακο....τους πασοκους τι τους εχεις εκει και χαζογελαν????

  • Μήνυμα Αρκαδάρχη
    Μήνυμα Αρκαδάρχη Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ο Τζιούμης Δήμαρχος!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...