Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Παναγιώτης Νίκας "άνοιξε την καρδιά του" στο Καλημέρα Αρκαδία | Τι λέει για τη γυναίκα του, τους τρεις γιους του και το αγαπημένο του μέρος! (vd)

Ο Παναγιώτης Νίκας "άνοιξε την καρδιά του" στο Καλημέρα Αρκαδία | Τι λέει για τη γυναίκα του, τους τρεις γιους του και το αγαπημένο του μέρος! (vd)

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, διαφορετική από όλες τις άλλες, παραχώρησε live στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Νίκας απάντησε σε ερωτήματα που του έθεσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Νινιού.

Για το τι δουλειά θα ήθελε να κάνει αν γύριζε το χρόνο πίσω: «Αν ξεκινούσα τώρα τη ζωή μου, θα ήθελα να είμαι μάγειρας.  Να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα».

Για τους τρεις γιους του: «Έχω τρία παιδιά, έχουν και τα τρία διδακτορικό. Οι δύο μεγάλοι δεν ασχολούνται με την πολιτική, ο ένας είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και ο άλλος καθηγητής πανεπιστημίου στο εξωτερικό. Ο μικρός είναι πολιτικός μηχανικός και έχει σπουδάσει και οικονομικά και του αρέσει πολύ η ενασχόληση με τα media. Ο μικρός μου βάζει «χέρι», τον ακούω πολλές φορές, ειδικά σε πεδία που δεν τα γνωρίζω εγώ πολύ καλά».

Για τη γυναίκα του: «Υπάρχει μία χημεία στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι έρχονται κοντά με ένα κοίταγμα, δεν μπορεί να προσδιοριστεί με λόγια. Είμαστε μαζί 33 χρόνια.»

Για το αγαπημένο του μέρος: «Στην κορυφής του Ταΰγετου, εγώ είμαι ορεινός, μου αρέσουν τα βουνά, τα δένδρα και επάνω στα βουνά ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται καλύτερα».

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...