Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δέδες για debate: "Πολλή κουβέντα για το αυτονόητο ... "

Δέδες για debate: "Πολλή κουβέντα για το αυτονόητο ... "

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΔΕ)

Είναι αυτονόητη η θετική μας στάση απέναντι σε κάθε διαδικασία διαλόγου και αντιπαράθεσης αρχών, θέσεων και προγραμμάτων, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες της Πελοποννήσου να αξιολογήσουν τις περιφερειακές παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο τους.

Αποδεχόμαστε λοιπόν με χαρά την πρόταση για διενέργεια οργανωμένου τηλεοπτικού διαλόγου ανάμεσα στους επικεφαλής των παρατάξεων και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τη δική μας πρόταση για το αύριο που αξίζει η Πελοπόννησος και οι άνθρωποί της.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΨΙΜΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΗΣΟ . ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟ 2010 . ΑΛΛΑΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ . ΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ .' ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ . ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ......ΤΩΡΑ , ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ .......ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ στην Τρίπολη στην Αρκαδία συσπειρώνει Παπαζαχαρίας..Κάνει τα πάντα να χάσει ο Δεδες και να βγάλει δύο έδρες η ΝΔ. Ίσως να αναπληρώσουν τη χαμένη έδρα της Αρκαδίας από τη Μεσσηνία. Γιαυτό της δίνουν της Καλαματας 9 τμήματα στο πανεπιστήμιο καθώς και την έδρα του Ερευνητικού Κέντρου του πανεπιστημίου. Συσπείρωση λοιπόν πως; Όταν προδινουν έτσι ανοιχτά την Αρκαδία;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    γιατι δεν συσπειρωνονται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ? Προτιμούν αλύτερα τον τατούλη ? Τότε είναι άξιοι της τύχης τους ! Αποκαλύψτε τους παντού!

  • Ηλίας  Ξάστερος
    Ηλίας Ξάστερος Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ . ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ. ΓΙΑΤΙ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...