Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου 20129 | Την υποψηφιότητα της Γιάννας Κωτσάκου στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου 20129 | Την υποψηφιότητα της Γιάννας Κωτσάκου στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Γιάννας Κωτσάκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Αρκαδία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τη Γιάννα Κωτσάκου στη Νέα Πελοπόννησο, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο.  Η πολύτιμη εμπειρία και επαφή της με τους κτηνοτρόφους λόγω της ενασχόλησής της με την κτηνιατρική αποτελεί σημαντικό εφόδιο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Κωτσάκου σε δήλωσή της ανέφερε:  «Με μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Θεωρώ ότι σαν κτηνίατρος θα μπορέσω να βοηθήσω τους κτηνοτρόφους και να προσφέρω μία χείρα βοηθείας στο επάγγελμά τους που μαστίζεται από την κρίση. Άλλωστε ήδη η Περιφέρεια Πελοποννήσου  στο πλαίσιο της εκπλήρωσης του κοινωνικού και αναπτυξιακού της σκοπού σχεδιάζει και υλοποιεί, εξειδικευμένες δράσεις για την ενίσχυση των μικρομεσαίων παραγωγών και κτηνοτρόφων.  Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη Νέα Πελοπόννησο μπορούμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω στην κτηνοτροφικό τομέα όσον αφορά το παραγωγικό κομμάτι και το κομμάτι της προώθησης των προϊόντων».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η Γιάννα Κωτσάκου γεννήθηκε στην Τρίπολη.  Είναι κόρη του Διαμαντή Κωτσάκου, που ήταν και εκείνος κτηνίατρος. Έχει σπουδάσει Κτηνιατρική στο Πανεπιστήμιο Μεσσίνας. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο του Μάρκετινγκ και Οικονομικού Μάνατζμεντ.  Αυτή την εποχή βρίσκεται στη διαδικασία περαίωσης και του δεύτερου μεταπτυχιακού της με τίτλο: Διασφάλιση Ποιότητας.

Μιλάει άπταιστα ιταλικά, και αγγλικά και γαλλικά. Είναι εκλεγμένο μέλος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, παράρτημα Πελοποννήσου, εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη.

Είναι κάτοικος Τρίπολης, ιδιώτης, ασχολείται με τα κοινωνικά και φιλανθρωπικά δρώμενα της πόλης.

Εδώ και δώδεκα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων καταγράφοντας και συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ! ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !

  • ΡΕ  ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ , σε αυτόν που μας εξαπατά συνεχώς. Στείλτε με την ψήφο σας τον Πέτρο για βρούβες. Και όλο το παρεάκι το θλιβερο ματσο. εδω και τωρα αλλαγή στην Περιφερεια Πελοποννησου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειστε αδαείς..... ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι στις μέρες μας, είναι αυτός που ενδιαφέρεται....
    και είναι ξεκάθαρο ότι ο τατουλης ενδιαφέρεται....φαίνεται από τη συνεχή παρουσία του παντού...
    ξυπνάτε και μη γίνεστε πρόβατα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψωμοτύρι το παραμύθι Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.

  • Τσιπιανιτης
    Τσιπιανιτης Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονη σκοτουρα να γινει το σκουποδοεργοστασιο για να γινουμε χαβουζα ολης της νοτιας Ελλαδας, η' μηπως τους ενδιαφερουν μονο τα σκουπιδια της περιφερειας ;Για αυτο αγαπητοι συντοπιτες μαυρο και στους 3 ,Τατουλη ,Νικα ,Δεδε ,κατεβαίνουνε και αλλοι υποψηφιοι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    πως δεν εχει ταξει . Εχει ταξει αεροδρομια, τραινα, περιφερειακους, τακες, ατακες, αναδασμους, δικτυα, . και τι δεν εχει ταξει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο Τ Α Τ Ο Υ Λ Η Σ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ . ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΤΡΙΠΟΛΗΣ . ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΜΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Αρχη ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ! ! !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε μάγεψε και εσένα ο παραμυθάς Γιάννα . Θα το μετανιώσεις όπως και τόσοι άλλοι. Το Τατουλαίικο δεν παίζεται. Είναι στο ψεμα και στην υπόσχεση πρώτοι. Για θυμήσου τι έχει τάξει για την Τρίπολη και τι έχει κάνει. Μεγάλος παραμυθάς και μεγάλος παπατζής !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...