Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στηρίζει Πετράκο ο Κώστας Ζαχαριάς | "Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν ξεχνούμε τα πεπραγμένα των διοικήσεων του κ. Τατούλη"

Στηρίζει Πετράκο ο Κώστας Ζαχαριάς | "Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν ξεχνούμε τα πεπραγμένα των διοικήσεων του κ. Τατούλη"

ΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Στις εκλογές που έρχονται, ανάμεσα στο πνιγηρό κλίμα αντιπαράθεσης στην κεντρική πολιτική σκηνή χωρίς όρια και ουσία και στη δημαρχοκεντρική οίηση, παραμερίζονται ζητήματα που απασχολούν τις Περιφέρειες, δεν αξιολογούνται οι ενέργειες της περιφερειακής διοίκησης, συσκοτίζονται οι επιλογές των πολιτών.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν ξεχνούμε τα πεπραγμένα των διοικήσεων του κ. Τατούλη και των παρατάξεων που άμεσα ή έμμεσα στήριξαν για χρόνια τις πολιτικές του και τώρα ζητούν την ψήφο μας.

Στον αντίποδα των πολιτικών αυτών, πρέπει να ενισχύσουμε τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, την διεκδίκηση εργασιακών και υπεράσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων. Να αντισταθούμε στην εμμονή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών σε αναξιόπιστα προγράμματα ΣΔΙΤ και αποικιοκρατικές προτάσεις τύπου Φούχτελ, την εκποίηση και ιδιωτικοποίηση δημόσιων οργανισμών και υπηρεσιών, την περιώνυμη καταστροφική διαχείριση των απορριμμάτων. Να υπερψηφίσουμε πολιτικές για επείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ερήμωσης της υπαίθρου και ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής, για αποκεντρωμένο περιφερειακό σχεδιασμό.

Υπάρχει και στη δική μας Περιφέρεια προοπτική και ελπίδα, υπάρχει δυνατότητα να ακουστεί η φωνή μας, υπάρχει ισχυρός λόγος για θετική ψήφο σε παρατάξεις που εστιάζουν αγωνιστικά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Μπορούμε σήμερα να ξαναπιάσουμε το νήμα της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου». Να θυμηθούμε την εξαιρετική συμβολή των περιφερειακών της συμβούλων στην ανάδειξη των ζητημάτων που μας αφορούν. Να τιμήσουμε τη στάση του επικεφαλής Θανάση Πετράκου (ως βουλευτή) στη συνεπή καταψήφιση του μνημονίου και την υπεράσπιση της λαϊκής ετυμηγορίας στο δημοψήφισμα και το ΟΧΙ του λαού το καλοκαίρι του 2015.

Πιστεύω ότι αξίζουν την καθολική, την αμέριστη στήριξή μας.

               Τρίπολη 13 Μαΐου 2019

Κώστας Ζαχαριάς

Γιατρός ΕΣΥ - πρώην βουλευτής

6 σχόλια

  • Α.Π.
    Α.Π. Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κοιτάξει κάποιος απροκατάληπτα το τοπίο των υποψηφίων και των συνδυασμών που κατεβαίνουν για τις δημοτικές εκλογές στην Τρίπολη με αποκλειστικό γνώμονα τις προτάσεις τους και κυρίως την μέχρι τώρα παρουσία τους στα δημοτικά πράγματα (ιδίως όσοι/ες εξ αυτών είχαν θέση δημοτικού συμβούλου) σε σχέση με την ποιότητα ζωής της Τρίπολης (κοινωνικής, πολιτιστικής, περιβαλλοντικής...) σε πιάνει μαύρη μελαγχολία και απογοήτευση. Ο Κ. Ζαχαριάς και άλλοι που έχουν και άποψη και έργο σε αυτή την κατεύθυνση δυστυχώς απουσιάζουν από τούτες τις εκλογές. Η Μαντινειακή Συμπολιτεία απεβίωσε αφού δεν μπόρεσε να αντιπαραβληθεί στο διαπλεκόμενο κατεστημένο των "παραγόντων" που ορίζουν τις τύχες της πόλης εδώ και χρόνια και δεν αγκαλιάστηκε από τους/τις δημότες/ισσες της Τρίπολης,,,Τουλάχιστον στην Περιφέρεια έχουμε κάτι να ψηφίσουμε...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ζαχαριάς ήταν και παραμένει ως ο πρώτος και μοναδικός βουλευτής της αριστερας στην Αρκαδία μέχρι σήμερα.. Παραμένει πολιτικό κεφάλαιο για την πατρίδα μας.. Έδωσε δείγματα αξιοπιστίας και αξιοπρεπειας. Μακάρι να βγει πάλι μπροστά...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ......ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ Κ. ΠΕΤΡΑΚΟ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ! !........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζαχαριάς. Ο Άνθρωπος που βρίσκεται ψηλά χωρίς να βρίσκεται σε καρέκλα. Στη σημερινή κοινωνία συμβαίνουν που και που τέτοια φαινόμενα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι γιατρέ. Κυρίως επειδή είμαστε μαζί σου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...