Menu
RSS
Σάββατο, 04/07/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο φροντιστήριο "Γκιτζίρης"!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο φροντιστήριο "Γκιτζίρης"!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο φροντηστήριο Γκιτζίρης!

Στη σημερινή σκληρή κι ανταγωνιστική σχολική πραγματικότητα ουσιαστικό προβάδισμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποκτούν μόνο εκείνοι οι μαθητές που ξεκινούν με γερές βάσεις και προχωρούν με μεθοδικότητα και στόχους. Το φροντιστήριό Γκιτζήρης, αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για μια τέτοια πορεία· μια πορεία σταθερή κι ανοδική που καταλήγει στην επιτυχία!

Τι προσφέρει στου μαθητές:

  • Το φροντιστήριό Γκιτζίρης στηρίζει τη λειτουργία του στο σεβασμό της προσωπικότητας του μαθητή καθώς και στην εξατομικευμένη διδασκαλία που προσαρμόζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, τα μαθήματα γίνονται σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, μέσα σε κατάλληλη παιδαγωγική ατμόσφαιρα, με αξιοποίηση των πιο σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας!
  • Έμπειροι και υπεύθυνοι καθηγητές στελεχώνουν το εκπαιδευτικό μας δυναμικό. Η άψογη κατάρτισή τους, η εξειδίκευσή τους στο αντικείμενο της διδασκαλίας τους, η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωσή τους για όλες τις εξελίξεις στα εκπαιδευτικά θέματα εξασφαλίζουν στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.
  • Τα τμήματα του είναι ολιγομελή (2-5 μαθητές), κλειστά και ομοιογενή. Με αυτόν τον τρόπο ο ρυθμός διδασκαλίας εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές με κενά και η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων.
  • Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και στηρίζεται στην έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης, τις επαρκείς κι ολοκληρωμένες επαναλήψεις, τα πολλαπλά κριτήρια αξιολόγησης.
  • Στους μαθητές του χορηγείται δωρεάν πλήρες εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις) σε όλα τα μαθήματα. Αξιοποιείται η πιο πλούσια και έγκυρη εκπαιδευτική βιβλιογραφία, η οποία ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να είναι προσαρμοσμένη στις νέες εξελίξεις. (Η χρήση ενός μόνο «βοηθήματος» σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει απόλυτα την εξεταστέα ύλη). Επίσης γίνεται δημιουργική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών με κατάλληλη χρησιμοποίηση σύγχρονων εποπτικών μέσων διδασκαλίας (cd-roms, οπτικοακουστικό υλικό κλπ.) και του διαδικτύου (internet). Η εμπέδωση της ύλης εξασφαλίζεται με συνεχείς εργασίες και ασκήσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του νέου συστήματος.
  • Η πρόοδος των μαθητών ελέγχεται συνεχώς με κατάλληλα κριτήρια αξιολόγησης, προγραμματισμένα διαγωνίσματα στο τέλος των μεγάλων ενοτήτων και επαναληπτικά διαγωνίσματα, σύμφωνα με το πρότυπο των Πανελληνίων Εξετάσεων. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξοικείωση του μαθητή με την εξεταστική διαδικασία.
  • Η οργάνωση του φροντιστηρίου είναι άριστη. Υποστηρίζεται από γραμματεία με σύγχρονη μηχανοργάνωση. Επίσης τηρείται μητρώο μαθητών με πληροφορίες για την επιμέλεια, τη συμπεριφορά, την επίδοση στα διαγωνίσματα κοκ. Με αυτόν τον τρόπο οι γονείς έχουν σαφή εικόνα της προόδου των παιδιών τους. Η ενημέρωση των γονέων είναι άμεση σε περίπτωση απουσιών. Παράλληλα, παρέχεται στους μαθητές μας βοήθεια σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού. Η δημιουργική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου (internet) μας επιτρέπει να είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση.

"Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύχρονη φροντιστηριακή πείρα μας, την υπεύθυνη δουλειά μας, το μεράκι μας για την εκπαίδευση, το γνήσιο ενδιαφέρον μας για τον μαθητή και την άψογη συνεργασία μαζί του έχουν ως αποτέλεσμα τις συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τα χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπά τους είναι για μας η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας κι από αυτά αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!"

Στο φροντιστήριό μας διδάσκονται τα μαθήματα: 
Αρχαία Ελληνικά, Έκφραση- Έκθεση, Βιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ιστορία και όλα τα φιλολογικά μαθήματα για μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΕΠΑΛ.

Καλέστε σήμερα για ένα ραντεβού με στόχο να λάβετε πλήρη ενημέρωση στο 2710 225543

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...