Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τέλος το Τατουάζ | Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Τέλος το Τατουάζ | Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο TV Έθνος, το τέλος της πρώτης ιστορίας που θα γραφτεί με ευτυχία είναι αυτό της Όλγας και του Στεφανου. Θα δούμε να γίνεται ο γάμος τους, ενώ ένα κοριτσάκι θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους, μαζί φυσικά με τη μικρή Λήδα.

Μια μεγάλη έκπληξη ανατρέπει τη ζωή του Άλεξ και της Άννας στο τελευταίο επεισόδιο. Μια ανατροπή που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του ζευγαριού. Νωρίτερα ο Αλέξανδρος αποφασίζει ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης στην καριέρα του. Αφήνει την προηγούμενη δουλειά του και ασχολείται με το εμπόριο μανιταριών. Η ενασχόληση αυτή θα του αποφέρει αρκετά χρήματα και θα αλλάξει για πάντα το επίπεδο της ζωής του.

Ο Τόνυ με την Τατιάνα ετοιμάζουν τη μεγάλη τους απόδραση. Παρά τις προσπαθειες της Τατιάνας να θολώσει τα νερά προς την Αστυνομία, ο Σέκερης γνωρίζει κάθε τους κίνηση. Και στο τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ το τηλεοπτικό κοινό θα δει το ζευγάρι να έχει καταφέρει πια να φύγει στο εξωτερικό, ζώντας μακριά απ’ όλους και απ’ όλα εκτός Ελλάδας. Επίσης, δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της Τατιάνας δεν θα υπάρξουν. Δεν θα την δούμε να γεννάει, ούτε όμως αυτήν τη φορά θα χάσει το μωρό.

Ευτυχισμένο τέλος θα έχει και η τρικυμιώδης σχέση του Θεοχάρη με τη Βέρα. Η Βέρα εγκαθίστανται μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τον μικρό Μάριο και το ζευγάρι θα ζήσει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας. Αντίθετα, ο Σέκερης και η Αμαλία λήγουν οριστικά τον δεσμό τους. Σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς εντάσεις διαπιστώνουν πως θέλουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Ακόμη δύο ζευγάρια θα έχουν ευτυχισμένο τέλος. Η ισχυρή φιλία του Πέτρου με την Ελένη εξελίσσεται σε φλογερό ειδύλλιο, ενώ ο Χάρης με την Αφροδίτη παντρεύονται.

Το Τατουάζ – Η Θεία Δίκη έρχεται στο τέλος

Στις υπόλοιπες βασικές ιστορίες της σειράς θα ικανοποιηθεί το συναίσθημα των τηλεθεατών. Η Μαργκό φεύγει από τη ζωή με τραγικό τρόπο πληρώνοντας όλες τις αμαρτίες τόσο προς τον γιο της όσο και προς τα υπόλοιπα πρόσωπα. Το φινάλε θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών της στα δύο χρόνια εξέλιξης του Τατουάζ στη συχνότητα του Alpha.

Αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη θα έρθει ο Ορφέας. Δεν θα μείνει ατιμώρητος για όλα τα στυγερά εγκλήματα που διέπραξε. Το τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία θα είναι απρόβλεπτο και πραγματικά συναρπαστικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό με την καταδίωξη και τον τραυματισμό του. Ο Σωκράτης πληρώνει κι αυτός τις επιλογές του. Επιχειρεί να σκοτώσει την Αθηνά, συλλαμβάνεται και ομολογεί όλους τους φόνους που διέπραξε.

Το τελευταίο τέταρτο του φινάλε θα είναι ένα χρονικό άλμα κάποιων μηνών, όπου και θα δούμε πώς εξελίσσονται πια οι ζωές των ηρώων αλλά και τι καλά και κακά έφεραν όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στις ζωές τους. Θα στηθεί επίσης ένα μεγάλο γλέντι στην Αίγινα με αφορμή ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Πηγή: ΤV ΕΘΝΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...