Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Λυδία πήγε στο GNTM 2 με αλωπεκία (vd)

Η Λυδία πήγε στο GNTM 2 με αλωπεκία (vd)

Το σύνθηµα για τη µεγάλη πρεµιέρα του «GNTM 2» δόθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/9), µε τους τέσσερις κριτές που παραµένουν στις θέσεις τους να ψάχνουν ανάµεσα στα χιλιάδες βιογραφικά τα οποία έφτασαν στα χέρια τους το επόµενο Next Top Model. Αξίζει να σηµειωθεί ότι την επιθυµία να βρεθούν ενώπιον της Βίκυς Καγιά, του Άγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δηµήτρη Σκουλού εξέφρασαν µέσω των βιογραφικών τους 7.000 κορίτσια.

Στο πρώτο επεισόδιο, μεταξύ άλλων κοριτσιών, είδαμε και μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, την 21χρονη Λυδία Κατσανικάκη, η οποία μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση, αν και χωρίς μαλλιά. Η Λυδία δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό. Το νεαρό μοντέλο έχει αλωπεκία από τα 11 της χρόνια, όπως εξομολογήθηκε.

 Λυδία Κατσανικάκη
 Λυδία Κατσανικάκη

https://img.youtube.com/vi/8AJWp8jIJy0/maxresdefault.jpg");">

«Αρχικά φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα αλλά μετά από πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασα. Μετά από δυο χρόνια τις έβγαλα τις περούκες και αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είναι!» είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον».

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με τη ιστορία της Λυδίας και είπε χαρακτηριστικά: «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας», ενώ ο Δημήτρης Σκουλός της επεσήμανε ότι έχει ένα πολύ σέξι κορμί. Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2 πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η ιστορία της Λυδίας έγινε viral και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις στα trends του YouTube. 

www.ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...