Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Αρκάδα ηθοποιού, Βασίλη Κούκουρα

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Αρκάδα ηθοποιού, Βασίλη Κούκουρα
Ο Βασίλης Κούκουρας (με καταγωγή από τα Βέρβενα) ξέσπασε κατά των δημοσιευμάτων που αφορούν στην υγεία του. Ο γνωστός ηθοποιός σε δηλώσεις του στο περιοδικό «Λοιπόν» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε πως δεν έπαθε έμφραγμα αλλά μια άτυπη πνευμονία.


- Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισες ένα πρόβλημα με την υγεία σου. Οι πληροφορίες σε ήθελαν να έχεις πάθει έμφραγμα του μυοκαρδίου, ισχύει;

«Ήταν μια άτυπη πνευμονία, αυτή είναι η γνωμάτευση των γιατρών, που έχρηζε κάποιων ημερών στο νοσοκομείο, τίποτα άλλο. Δεν ήθελαν να με αφήσουν οι γιατροί και λόγω επαγγέλματος να μην έχω περαιτέρω καταστάσεις, με κράτησαν στο νοσοκομείο κάποιες μέρες, για να συνέλθω και να φύγω.

Καμία σχέση με το τι γράφτηκε στον Τύπο, δεν έπαθα κανένα έμφραγμα. Είχα πυρετό, έκανα τις παραστάσεις την Κυριακή, τη Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι θα κάνω την εισαγωγή για να με παρακολουθήσουν στενά.

Πυρετό έκανα στο θέατρο, δεν έπαθα έμφραγμα. Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπως είπαν, δεν πήγα καν, καμία σχέση, ποτέ, είναι ένα νοσοκομείο που δεν θέλω να πηγαίνω, γιατί εκεί έφυγε η μητέρα μου και μου θυμίζει έντονα το τι έζησα.

Πήγα μια νύχτα στο Γεννηματάς μαζί με η Βάνα (Ραμπότα), για να μου κάνουν τις πρώτες εξετάσεις και μου είπε ο γιατρός να πάω από Δευτέρα να κάνω και κάποιες πιο εξειδικευμένες, γιατί του είπα ότι το Σαββατοκύριακο έχω παραστάσεις κι έκανα μια μαγνητική τη Δευτέρα.

Ούτε ανακοπή έπαθα ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή ούτε με απινιδισμό. Είχαν ζητήσει να έρθουν στο νοσοκομείο που βρισκόμουν κάποιοι δημοσιογράφοι, μάλιστα κάποιοι ήταν πολύ επίμονοι , τηλεφωνούσαν και στη Βάνα αρκετές φορές».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...