Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Cyber Monday | Δευτέρα προσφορών σε ηλεκτρονικές αγορές

Cyber Monday | Δευτέρα προσφορών σε ηλεκτρονικές αγορές
Μετά τη Black Friday, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ακολουθεί άλλη μια ...ευκαιρία για καταναλωτές και επιχειρήσεις, η Cyber Μonday.

Η διαφορά της με τη Black Friday είναι ότι οι προσφορές αφορούν σε ηλεκτρονικές αγορές και όχι σε αγορές από φυσικά καταστήματα.

Συνήθως η Cyber Monday αρχίζει στις 12 τα ξημερώματα της Δευτέρας ωστόσο κάποια online καταστήματα ξεκινούν τις προσφορές από το απόγευμα της Κυριακής. Επίσης τα τελευταία χρόνια οι προσφορές παρατείνονται έως και μια εβδομάδα «δημιουργώντας» ουσιαστικά τη… Cyber Week.

Στη χώρα μας η Cyber Monday, δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η Black Friday, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, αρκετά οnline καταστήματα προχωρούν σε προσφορές τη συγκεκριμένη μέρα, είτε παρατείνουν τις προσφορές τους από την Παρασκευή που προηγήθηκε.

Η Cyber Monday προσφέρεται για αγορές προϊόντων παλαιότερης τεχνολογίας
Στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, οι καταναλωτές περιμένουν τη Cyber Monday για να αγοράσουν σε καλύτερες τιμές, συγκεκριμένα προϊόντα, όπως γκάτζετ, παιχνίδια τεχνολογίας και ηλεκτρονικές συσκευές, στα οποία έχουν διαπιστώσει τα προηγούμενα χρόνια ότι γίνονται μεγαλύτερες εκπτώσεις. Κάποιοι υποστηρίζουν επίσης πως η Cyber Monday προσφέρεται για αγορές προϊόντων παλαιότερης τεχνολογίας ή ακόμη και μεταχειρισμένων.

«Συγκρίνοντας τις δύο ημέρες του τελευταίου έτους, διαπιστώνουμε ότι οι καταναλωτές προτίμησαν τις διαδικτυακές αγορές» σημειώνει στο Business Insider ο Ted Donath, αντιπρόεδρος επικοινωνίας του προγράμματος Ηoney. Σύμφωνα με σχετική έρευνα μάλιστα η μέση εξοικονόμηση (ανά χρήστη, ανά αγορά) έφτασε πέρυσι στις ΗΠΑ τη Cyber Monday το 21% ενώ τη Black Friday, το 18,5%.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...