Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άγριες Μέλισσες | Έφαγε πολύ ξύλο ο Θωμάς Κυπραίος - Η αποκάλυψη από τον Γιάννη Στάνκογλου

Άγριες Μέλισσες | Έφαγε πολύ ξύλο ο Θωμάς Κυπραίος - Η αποκάλυψη από τον Γιάννη Στάνκογλου

Στα επόμενα επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες» ο Θωμάς Κυπραίος κατά κόσμον Γιάννης Στάνκογλου δεν θα περάσει καλά, αφού θα δεχθεί επίθεση από τον Μελέτη, τον οποίο έχει βάλει ο Δούκας Σεβαστός. Μετά το θάνατο του βοσκού που ήταν το όπλο του Κυπραίου για τον εκβιασμό στο Δούκα για τη δολοφονία του Γιάννου, ο Κυπραίος μένει…ακάλυπτος…

Σήμερα ο Γιάννης Στάνκογλου μας δείχνει στα social media πώς έγινε ο Θωμάς Κυπραίος μετά το ξύλο που έφαγε στη σειρά «Αγριες μέλισσες».Σε αποκλειστική συνέντευξη στο ethnos.gr ο Γιάννης Στάνκογλου είχε δηλώσει για τις εξελίξεις και τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου: «Καλούμαι να υποδυθώ έναν δισυπόστατο έως τρισυπόστατο άνθρωπο ο οποίος έχει ένα «παρελθόν». Αυτό, βέβαια, δεν θα σας το αποκαλύψω τώρα γιατί θα το παρουσιάσει σιγά σιγά η σειρά. Θα σας πω, όμως, ότι αυτός ο χαρακτήρας που υποδύομαι με γοήτευσε γιατί είναι ο ξένος που αλλάζει μέσα από τη ζωή και από τις συνθήκες με όσα ζει στο χωριό. Έχουμε να δούμε πολλά.»

«Αγριες μέλισσες» - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Tv Έθνος»(12 Ιανουαρίου 2020) μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Θωµά, ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαµβάνεται από τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο ∆ούκας στριµώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήµα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε µε τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο ∆ούκας είναι ο µόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια για το χαµένο παιδί της Ανέτ. Το παιδί αυτό, το οποίο είναι εν ζωή, αλλά µόνον ο ∆ούκας γνωρίζει την τύχη του, προήλθε από ένα τραγικό γεγονός. 

Διαβάστε τις εξελίξεις τις επόμενης εβδομάδας στις «Αγριες μέλισσες»

Πριν από πολλά χρόνια, τη δεκαετία του 1930, η Ανέτ σε ένα ταξίδι της από το Παρίσι στο ∆ιαφάνι επισκέφθηκε τη Λάρισα. Και εκεί έπεσε θύµα βιασµού! Εµεινε έγκυος και αυτό το τραγικό µυστικό µοιράστηκε µόνο µε τον αδελφό της ∆ούκα. Εκείνος κανόνισε τα πάντα. Από την απόκρυψη της εγκυµοσύνης και τη γέννηση του παιδιού µέχρι και την εύρεση οικογένειας για να το µεγαλώσει. Η Ανέτ στην παρούσα φάση δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό το παιδί, όµως στην πορεία θα µάθει τα πάντα. Πίσω στο ∆ιαφάνι, µια ζηµιά που γίνεται από λάθος της Ασηµίνας στο φόρεµα που δώρισε ο Κλεοµένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορµή για έναν µεγάλο καβγά ανάµεσα στην Ασηµίνα και τη Μυρσίνη. Ενας καβγάς στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος, µε ανυπολόγιστες συνέπειες. Εν τω µεταξύ, η Ελένη δεν λείπει στιγµή από το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει µάχη για τη ζωή του.

Ο Νικηφόρος µαζί µε τη ∆ρόσω ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό την Ασηµίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί αποφασισµένη να τελειώσει οριστικά το µαρτύριό της. Ο ∆ούκας επισκέπτεται τον τραυµατισµένο Κυπραίο και του κάνει µια γενναιόδωρη προσφορά, προσπαθώντας να εξαγοράσει τη σιωπή του. Ο Μελέτης αρνείται να οµολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού.Η Ασηµίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως η Μυρσίνη της έχει κάνει τη ζωή κόλαση κι αυτός έξαλλος αντιµετωπίζει τη µητέρα του. Ο Νέστορας αγωνιά πάνω από το προσκεφάλι της άρρωστης Μάρθας, γεγονός που του φέρνει άσχηµες αναµνήσεις από το παρελθόν του. Ο ∆ούκας αποκαλύπτει στη Μυρσίνη πως ξέρει για τις συναντήσεις µε τον Κυπραίο, ενώ την ίδια στιγµή η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος παίζει διπλό παιχνίδι. Η Ελένη οργισµένη από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητά να µείνει µακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωµένο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...