Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

H Xiaomi ετοιμάζεται να ... σαρώσει με τα νέα Redmi 10X!

H Xiaomi ετοιμάζεται να ... σαρώσει με τα νέα Redmi 10X!

H Xiaomi λίγες μέρες πριν την παρουσίαση της σειράς Redmi 10X, μας έδωσε μία μικρή γεύση από τα νέα χαρακτηριστικά των τηλεφώνων της.

Μια πρώτη εικόνα των χαρακτηριστικών που θα έχουν τα νέα Redmi, μας έδωσε η Xiaomi μέσω των teaser της ενόψει της της επίσημης παρουσίασης που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Η Κινέζικη εταιρία λοιπόν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις της ναυαρχίδας της, τα οποία θα είναι το 10X, το 10Χ 5G και το 10X Pro.

Η πρώτη, που είναι η απλή έκδοση θα είναι ίδια με το αντίστοιχο Redmi Note 9, κάτι που σημαίνει οτι θα έχει  τον MediaTek Helio G85.

Το 10Χ 5G  όμως, θα «φοράει» το chipset Dimensity 820 SoC της MediaTek, το οποίο σύμφωνα με πρόσφατο ποστάρισμα της Xiaomi, στο AnTuTu έγραψε το εντυπωσιακό σκορ των 406.664 πόντων. Κάτι που σημαίνει οτι είναι κατά πολύ καλύτερος του Qualcomm Snapdragon 765G SoC.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, πίσω φαίνονται τρεις και όχι τέσσερις κάμερες, ενώ δεν είναι ορατός ο σαρωτής των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό, όλα δείχνουν οτι θα έχει μπει στο μπροστινό μέρος, καθώς η νέα σειρά θα έχει οθόνη OLED.

Από προηγούμενες διαρροές, ξέραμε οτι η οθόνη αυτή θα είναι 6.57-ίντσες, με Full HD+ panel που θα έχει ανάλυση 2,400 x 1,080 pixels, ενώ η μπαταρία του θα είναι 4.400 mΑh

Όσον αφορά το 10X Pro τώρα, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα δεδομένα θα είναι μπροστά, θα έχει χαρακτηριστικά ανάλογα με το 10Χ 5G, όμως η RΑΜ του θα είναι 8GB, ενώ η μνήμη του θα είναι 256 GB.

Tου 10X Pro τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, θα είναι μικρότερα (6GB RAM και 64 GB χωρητικότητα), προκειμένου να δικαιολογηθεί η πιο φθηνή τιμή του, για την οποία δεν γνωρίζουμε κάτι μέχρι στιγμής.

Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να ξεφύγει από τα επίπεδα που γνωρίζαμε και εκτόξευσαν την Xiaomi τα τελευταία χρόνια.

https://www.gazzetta.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...