Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολύτιμες Συμβουλές Γάμου από την κοσμηματοποιό NadiaBele

Πολύτιμες Συμβουλές Γάμου από την κοσμηματοποιό NadiaBele


Η ΝadiaΒele, δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στο χώρο των tailor made κοσμημάτων. Έχει δημιουργήσει κατά παραγγελία εκατοντάδες ζευγάρια βέρες, όλα αυτά τα χρόνια, και δεν έχει ούτε ένα διαζύγιο στους γάμους που έχουν γίνει με δικές της βέρες! Στο #kalimeraArkadia μάς δίνει τις πολύτιμες προτάσεις της για τις βέρες και τα κοσμήματα του ζευγαριού, που θα κάνουν ακόμη πιο μοναδική τη μέρα του γάμου σας, και θα σφραγίσουν πολύτιμα & διαχρονικά τη σχέση σας.

Τις πρώτες βέρες by Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα) τις δημιούργησα το 1997, μόλις είχα ανοίξει το πρώτο μου εργαστήριο.Ένα ζευγάρι κλασικές, από κίτρινο χρυσό 585° με ένα μπριγιάν στη γυναικεία. Τις θυμάμαι σαν να τις έφτιαξα χθες. Από τότε έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έχω σχεδιάσει κι έχω δημιουργήσει πολλά πολλά ακόμη ζευγάρια βέρες. Η κυκλική μορφή τους συμβολίζει την αιώνια αγάπη, ενώ το πολύτιμο μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένες αντιπροσωπεύει την ανεξίτηλη, πολύτιμη ομορφιά και την αγνότητα των συναισθημάτων του ζευγαριού που θα τις φορά. Το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, κι έτσι το αντιμετωπίζω. Προσεγγίζω κάθε γαμπρό και κάθε νύφη ξεχωριστά, τους γνωρίζω, εμπνέομαι από τις προσωπικότητες τους κι από την ιστορία της σχέσης τους και τους προτείνω βέρες που ταιριάζουν στο δικό τους χαρακτήρα, και στο δικό τους ύφος.


Επιτυχία για ‘μενα είναι να τους “ταιριάξουν γάντι” και να μην τις βγάλουν ποτέ από το δάχτυλό τους. Με αυτή την προσέγγιση κατάφερα να ταιριάζω αρμονικά τα πιο ‘’αταίριαστα’’ ζευγάρια βέρες. Κι έχω δημιουργήσει από τις πιο απλές-κλασικές βέρες μέχρι τις πιο προσωποποιημένες.

Βέρες με τα δαχτυλικά αποτυπώματα του ζευγαριού, με το αγαπημένο τους τραγούδι χαραγμένο επάνω, με τα “συνθηματικά τους”, βέρες που κουμπώνουν η μια μέσα στην άλλη, βέρες που συμπληρώνουν το μήνυμα των τατουάζ του ζευγαριού, κι ότι άλλο μπορούν να μου φέρουν σαν ιδέα! Ιδανικό ζευγάρι είναι το ζευγάρι που αγαπιέται πολύ, κι είναι δεμένο ουσιαστικά. Τα μέταλλα και τα διαμάντια δεν μπορούν να “δέσουν” ένα ζευγάρι... Αλλά τους υπενθυμίζουν τους όρκους αγάπης που έδωσαν, τους κρατούν ενωμένους, και τους δίνουν δύναμη να διατηρήσουν την αγάπη τους ατόφια και δυνατή.


Tα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν με βέρες by NadiaBele τις φορούν συνήθως στο αριστερό χέρι, το χέρι της καρδιάς. Κάποτε είχα διαβάσει κάπου πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν πως συμβολικά ο αριστερός παράμεσος είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο, την πηγή της δημιουργίας και της ομορφιάς. Επίσης συμβολίζει τις ρομαντικές σχέσεις αγάπης, εξ ου και η χρήση του ως το δάχτυλο της δέσμευσης. Όταν μοιράζομαι αυτή την πληροφορία με τους πελάτες μου οι περισσότεροι αποφασίζουν να βάλουν τις βέρες τους στο αριστερό. Όποιο χέρι κι αν επιλέξετε, οι βέρες σας είναι τα πολύτιμα δεσμά που σας συνδέουν με τους συντρόφους σας για μια ζωή! Σας εύχομαι να τη μοιράζεστε με πολλή αγάπη, ομορφιά, χαρές κι αμέτρητες ευτυχισμένες στιγμές ♡



•Οι δημιουργίες της NadiaBele διατίθενται στο ατελιέ της στου Ψυρρή (κατόπιν ραντεβού). Υποδέχεται προσωπικά κάθε επισκέπτη της κι αφιερώνει το χρόνο που χρειάζεται για να τον ξεναγήσει στον πολύτιμο κόσμο της. Επίσης, μπορείτε να την ανακαλύψετε στο site της: www.nadiabele.com, στο facebooκ: Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα), στο instagram: nadiabelejewels & στο κανάλι της στο youtube: Nadia Bele. Για επικοινωνία: τηλ.6937898133 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...