Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Παρουσιάστε!» | Ξεκινά το πολυαναμενόμενο νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο από την Αρκαδία!

«Παρουσιάστε!» | Ξεκινά το πολυαναμενόμενο νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο από την Αρκαδία!

Δύο φορές της εβδομάδα -κάθε Δευτέρα και Τρίτη» και θα προβάλλεται η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο (με καταγωγή από το Κεραστάρι) και τον Μανώλη Μαυροματάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το «Παρουσιάστε!» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με το κανάλι του Αμαρουσίου να το ρίχνει στη μάχη απέναντι από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που δεν είναι άλλος από το GNTM στο Star!

Για να δούμε, φέτος θα νικήσει το ριάλιτι ή η ελληνική σειρά θα κάνει την ανατροπή;

Λίγα λόγια για τη σειρά:

«Φαντάροι, καταδρομείς, αρβύλες, σκοπιές, ΚΨΜ, αλλά και… μια Ελληνίδα μάνα, ένας influencer, ένας πλαστικός χειρουργός, μία γραμματέας-τζογαδόρος, ένα τροχόσπιτο.

Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου! Ο ένας στρατολάγνος, στυγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα»! Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος! Ορκισμένοι εχθροί!

 

Πρεμιέρα απέναντι από το GNTM για το πολυαναμενόμενο «Παρουσιάστε!» με τον Γιάννη Μπέζο

Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ’ την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας.

Η κατάσταση όμως ξεφεύγει, όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και… πονοκεφάλους στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος).

Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ’ έξω, με τροχόσπιτο;».

https://dailymedia.com.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...