Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Big Brother | Με λυγμούς η Χριστίνα αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο

Big Brother | Με λυγμούς η Χριστίνα αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση ψυχής από την Χριστίνα Ορφανίδου.

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο 37 δευτερολέπτων, στο οποίο βλέπουμε μόνο εκείνη σε προσωπικές στιγμές.

Ο ερωτικός παρτενέρ δε φαίνεται, γιατί είναι εκείνος που βιντεοσκοπεί τη στιγμή με το κινητό του.

Η Χριστίνα στο live της Παρασκευής άνοιξε την καρδιά της και μιλά για πρώτη φορά αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Είναι πολύ συχνό δυστυχώς αυτό το φαινόμενο. Δεν είμαι η μόνη», είπε και είδαμε ένα ακόμη βίντεο με την on camera της εξομολόγησή της. Μπήκε σε ένα ειδικό δωμάτιο οπού ανέφερε τις πιο σημαντικές χρονολογίες της έως τώρα ζωής της. Ανάμεσα σε αυτές τις χρονολογίες ήταν και το 2017.

Με κλάματα στα μάτια εξομολογήθηκε πως βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας.

Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό. Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες. Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση.

Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου, κινήθηκα νομικά, υπάρχει μήνυση εναντίον του αλλά συνέχιζε να το κάνει», είπε με λυγμούς και έδωσε τη συμβουλή της στα νέα κορίτσια.

Δες το βίντεο

https://www.gossip-tv.gr

1 σχόλιο

  • ΓΙΑΝΝΗΣ Π
    ΓΙΑΝΝΗΣ Π Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΚΟΛΠΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!! ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΧΑ ΚΛΑΙΕΙ! ΤΟ ΚΟΛΠΟΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...