Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Κυριακή 2 έως 8/7/23

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει σαν έναν πανέμορφο κήπο. Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι, είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας. Πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί σε ότι θα αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας, για να μην αρχίσει και εκείνος με τη σειρά του να χτυπάει τις δικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Συντονιστείτε και κινηθείτε μα αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας. Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια πριν θολώσει η κρίση σας. Θα είστε αποφασισμένοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βδομάδα μπορεί να σας φανεί δύσκολη, αλλά όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε εκείνους τους παράγοντες που δημιουργούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη γαλήνη, δημιουργικότητα και ικανοποίηση. Τα άτομα που περικλείουν τον οικογενειακό σας κύκλο, θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να γίνει και το αντίθετο για εσάς όταν χρειαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι μεγάλοι σας σκοποί προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή. Όταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο. Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας, τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση.

ΛΕΩΝ: Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, γιατί εκεί θα είναι το μοναδικό μελανό σας σημείο. Η προεργασία σε ότι ετοιμάζεται θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία. Έχετε τις δυνατότητες να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας σχέση, αλλά θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να παλέψετε για να κρατήσετε τη σχέση σας και όχι να εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία. Είναι απαραίτητο σε εσάς για να μπορέσετε να προχωρήσετε, αυτό που θα δημιουργηθεί να μην είναι επιπόλαιο ή πρόσκαιρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με καινούριες πληροφορίες μέσα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να λειτουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα ανοίξετε καινούριους δρόμους για την ερωτική σας πορεία. Κατά καιρούς σας έχουν απασχολήσει σοβαρά τα κακώς κείμενα της ζωής σας και είχατε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πως θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, αλλά ο ανασταλτικός παράγοντας των πρέπει που κάθε φορά βάζατε ως γνώμονα, σας έκανε να μη σκέφτεστε ποτέ ότι σημαντικότερο ήταν να δώσετε προτεραιότητα στα θέλω. Συνειδητοποιήστε πως σαν φυσιολογικός άνθρωπος έχετε και εσείς ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη.

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και που θα πρέπει για άλλη μια φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, για να μη μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό. Μη ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την αποκόψετε μια και έξω. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και πάνω στον ενθουσιασμό σας προβείτε σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα δυσκολέψετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Κρατήστε την ουσία χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση με το σύντροφό σας αν πάψετε να είστε υπερβολικοί, μπορεί να πάρει νέα ώθηση. Όμως, από εσάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Η σταθερότητα που αποζητάτε δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επιλέγετε κάθε φορά. Για να την επιτύχετε δεν πρέπει να διαλέγετε ανθρώπους που φεύγουν απρόσμενα από τη ζωή σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, καθώς οι δυνατότητές σας αυξάνονται και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Η ριζική αναθεώρηση σε ότι θα αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας, κρίνεται απαραίτητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με σταθερή την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, των σκέψεων και των ενεργειών σας, αφήστε πίσω το παρελθόν και σταματήστε να προτρέχετε των καταστάσεων, νομίζοντας ότι είστε αλάνθαστοι. Εσείς λοιπόν που διατηρείτε μια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τις αντιφάσεις σας, στο ερωτικό σας μέλλον. Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σας είναι συνήθως μονόπλευρα και έτσι ο σταθερός προβληματισμός σας, είναι δέσμευση ή ανεξαρτησία, αλλά αυτό το μήνα φαίνεται πως η συντροφικότητα θα μετράει πολύ περισσότερο από την επίτευξη των στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλετε να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με το σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Κρατηθείτε στο ύψος σας, για να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό, θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το, για να προσεγγίσετε πιο ζεστά το σύντροφό σας ή για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφεθείτε χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ακόμα και αν κατασταλάξετε στο συμπέρασμα πως δε τους θέλετε κάτι παραπάνω από φίλους, θα έχετε αναπτύξει την κοινωνική σας ζωή και μέσα από αυτούς θα έρθουν και άλλα νέα πρόσωπα για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θα σας ταιριάζει. Πολύ έντονα θα παίζει και το ενδεχόμενο να σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό ανήκει στις συναναστροφές σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες μικρές, ενώ σας έχει δείξει πως σταδιακά έχει αλλάξει τη φιλική του συμπεριφορά και έχει κάνει τις δικές του προσπάθειες προσέγγισης. Χρειάζεται να κάνετε και εσείς ένα βήμα, για να μπορέσει να σας ανοίξει πιο εύκολα την καρδιά του. Μη τα παίρνετε όλα σαν αστεία, καθώς σε αυτά που σας λέει υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που διστάζει να σας αποκαλύψει, όσο εσείς δεν εννοείται να τον πάρετε στα σοβαρά. Αλλάξτε στάση πριν το μετανιώσετε και αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν προχωρούσατε όταν έπρεπε.

…………………………………………………………………………….

11 σχόλια

  • ΦυσιοΛογικός
    ΦυσιοΛογικός Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα άτομα που εμπιστεύονται την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ (Αριθμολόγο - Μελλοντολόγο - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία) δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψουν πως το αυτοκίνητο τους θα πάρει μπροστά αν δε το θέλουν τα άστρα.

  • ΜΑΛΕΒΟΣ
    ΜΑΛΕΒΟΣ Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ πιστεύουμε τούς πολιτικούς ρε παιδιά. Οι αστρολόγοι είναι....... Άγιοι και παρθένες μπροστά τους. Μη μαλωνετε.

  • Απορία
    Απορία Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια (δαιμονόπληκτα) ζώα πιστεύουν ακόμα σε ζώδια;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μπετοστοκε 13:41 δεν ειναι δικαιωμα του καθενα να πιστευει σε μαλακ@@@
    Γι αυτό εχουμε ψεκ γύρω μας επειδη πιστευει ο καθενας σε οτι θέλει Στοκε ε στοκε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    9:11 Βρε πανύβλακα πανεπιστήμονα της φάπας, από ένα και μόνο σχόλιό μου, συμπέρανες ότι είμαι επιπέδου δημοτικού και ότι πιστεύω στα ζώδια; Αυτό που έγραψα είναι να κοιτάς την τύφλα σου βρε ζωάδι κι αν γουστάρει κάποιος να πιστεύει ακόμα και στους εξωγήινους, δικαίωμά του. Εσύ ποιός είσαι που θακρίνεις τους άλλους; Κι εμένα μπορεί αν μην μου αρέσει η συγκεκριμένη ή ο κλάδος που εκπροσωπεί, αλλά δεν βγήκα να τη σχολιάσω, βρε δίποδο γίδι, γιατί σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να πιστεύει ό,τι του αρέσει, από τη στιγμή που δεν με ενοχλεί. Το κατάλαβε αυτό το ηλίθιο μυαλό σου; Και μάθε να γράφεις κανονικά και όχι με κεφαλαία γιατί στραβωθήκαμε να σε διαβάσουμε, πανεπιστήμονα της @@@τσας

  • ΓΙΑΝΝΗΣ Π
    ΓΙΑΝΝΗΣ Π Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 09:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαντώ στον σχολιαστή της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου 2021 09:20. ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΠΛΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ. ΕΚΕΙΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ (ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΡΟΪΔΟ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    υπάρχουν πολλοί αφελείς και η συγκεκριμένη δουλειά πληρώνει καλά, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    12.04 Εσύ που τη λες στους άλλους, γιατί δεν ασχολείσαι με κάτι άλλο καλύτερο τότε;

  • Λάμπρος
    Λάμπρος Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχετε με Τι να ασχοληθείτε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    10.57 Εσένα δηλαδή σε χαλάει τι κάνουν οι άλλοι, ρε κακομοίρη; Κοίτα ρε μαύρε την καμπούρα σου και άσε τους άλλους. Αν εσύ δεν γουστάρεις, μην τα διαβάζεις και μην τα πιστεύεις. Σε διόρισε κανείς δικηγόρο του; Ντροπή στα μούτρα σου και στα μυαλά που κουμαντάρεις

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΦΗΤΕΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...