Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνα να πουλάς εύκολα και γρήγορα στο δικό σου eshop!

Ξεκίνα να πουλάς εύκολα και γρήγορα στο δικό σου eshop!

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα το δικό σου eshop εντελώς Δωρεάν!

Το MerchantPro είναι μια πλατφόρμα για εύκολη και γρήγορη δημιουργία επαγγελματικού διαδικτυακού καταστήματος (e-shop). Με το MerchantPro, θα μπορείτε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού και σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το MerchantPro είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας θα έχετε πρόσβαση στον κώδικα, γραμμένο από κορυφαίους μηχανικούς στον τομέα του διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το MerchantPro.gr;

  • Χάρη στο MerchantPro μπορείτε εύκολα, γρήγορα και επαγγελματικά να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop!
  • Το σύστημα MerchantPro χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες μεθόδους υψηλής τεχνολογίας για δημιουργία ιστοσελίδων, όπως HTML5 και CSS3.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν αποκλειστικά σχέδια που δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες σχεδιαστές. Όλα είναι βελτιστοποιημένα για κινητές συσκευές και τάμπλετ.
  • Το σύστημα έχει δοκιμαστεί και βελτιστοποιηθεί με όλα τα διεθνή πρότυπα για online συναλλαγές.
  • Το MerchantPro έχει δοκιμαστεί και συμμορφώνεται με τις πρακτικές συμβουλές παγκοσμίου φήμης ειδικών στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και της βελτιστοποίησης SEO
  • Το σύστημα βασίζεται στο Cloud-Hosting πράγμα που το καθιστά ευέλικτο και λειτουργεί σε Βραζιλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ινδία, Ιταλία Μεξικό, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Ισπανία και ΗΠΑ. Πλέον και στην Ελλάδα.
  • Η πλατφόρμα MerchantPro για ηλεκτρονικά καταστήματα είναι ενσωματωμένη με Facebook, eBay, Amazon, eMag και πληθώρα άλλων ευρωπαϊκών και παγκόσμιων αγορών (Skroutz, BestPrice, Totos κλπ.)
  • Το σύστημα δίνει την ευκαιρία για εύκολη εισαγωγή προϊόντων, καταναλωτών και παραγγελιών από άλλες πλατφόρμες όπως: OpenCart, Shopify, Bigcommerce, 3DCard, Prestashop, Magento, WooCommerce και πολλά άλλα. Το MerchantPro είναι μια πλατφόρμα για online συναλλαγές, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σε λίγα λεπτά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με επαγγελματικό σχεδιασμό και κώδικα πλήρως βελτιστοποιημένο για SEO. Το σύστημα προσφέρει πλήρη ενοποίηση με το Facebook, όπου μπορείτε γρήγορα και εύκολα να ανοίξετε ένα κατάστημα και να πουλήσετε απευθείας σε χρήστες του Facebook. Το MerchantPro είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό σύστημα εισαγωγής πληροφοριών από άλλα διαδικτυακά καταστήματα και εξάγει τα δεδομένα σας σε οποιαδήποτε μορφή θέλετε (JSON, CSV κ.λπ.). Με λίγα κλικ μπορείτε να εισαγάγετε όλα τα προϊόντα, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα, τους πελάτες και τις παραγγελίες. Στο σύστημα είναι ενσωματωμένες διάφορες μέθοδοι πληρωμής, όπως PayPal, Authorize.net, Skrill, PaySera, Pay 2Checkout, RedSys.es, αντικαταβολή και τραπεζική μεταφορά. Με το MerchantPro για πρώτη φορά στην ιστορία αυτού του τύπου υπηρεσίας μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας τη σχεδίαση του καταστήματός σας. Μέσω του MerchantPro Theme Builder θα μπορείτε εύκολα να επιλέξετε και να τροποποιήσετε το θέμα της επιλογής σας. Να ξεκινήσετε ή να διακόψετε την ροή διαφορετικών μπάνερ, αλλάξτε τις θέσεις τους μέσω του drag and drop. Η αλλαγή χρωμάτων, γραμματοσειρών και εικόνων είναι πλέον παιχνίδι.

Μάθετε περισσότερα στο:

https://www.merchantpro.gr/

https://www.facebook.com/merchantproGR

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...