Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την Τρίπολη μπήκε στη "Φάρμα"! (vd)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την Τρίπολη μπήκε στη "Φάρμα"! (vd)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εισέβαλε στη Φάρμα με σέξι look και όρεξη για αγροτικές δουλειές.

Όταν οι παίκτες την είδαν μπροστά τους έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ιδιαιτέρως βέβαια η Κάτια Δέδε.

«Κοιμάσαι; Είσαι αρχηγός και κοιμάσαι ακόμα;», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο αμέσως μόλις μπήκε στη Φάρμα.

Η παίκτρια θέλησε να μάθει τα πάντα και ο αρχηγός της έκανε ξενάγηση όμως ήταν πολύ πρωί και αυτό δεν άρεσε καθόλου στη Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία ξύπνησε με τις φωνές της. Βέβαια, λίγο μετά, της έδειξε πώς αρμέγουν.

Να θυμίσουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στην Τρίπολη. Ο πατέρας της ήταν τεχνικός υπηρεσιών του Νοσοκομείου Τρίπολης και η μητέρα της ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

Στα 18 της, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Μετακόμισε στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και να δουλεύει, ως υποδοχή, σε διάφορα μαγαζιά.

Ως μοντέλο, έχει εργαστεί στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικά και video clips. Επίσης, έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε δύο επεισόδια της σειράς «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» και στην ταινία «Χαλβάη 5-0».

Λατρεύει τη μόδα και το styling και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες. H μουσική και το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, αλλά αγαπάει πολύ και τα ταξίδια. Το ταξίδι που η ίδια ξεχωρίζει είναι αυτό που έκανε στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Los Angeles και το Las Vegas.

Το 2018, παντρεύτηκε με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, με τον οποίο χώρισε πρόσφατα.


Η εμφάνισή της σε σόου μόδας στην τηλεόραση έδωσε νέα δυναμική στην καριέρα της. Δημιούργησε το δικό της e-shop και άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τα social media. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει 250.000 followers.

Της αρέσει να αλλάζει συνεχώς την εικόνα της. Θεωρεί τον εαυτό της ψυχαναγκαστικό, αγχωτικό, εργασιομανή και είναι μονίμως με μια ατζέντα κι ένα κινητό στο χέρι. Στα θετικά της, συγκαταλέγει την προσαρμοστικότητά της, αλλά και την υπερκινητικότητά της.

Γυμνάζεται συχνά, τρώει πολύ, όχι όμως υγιεινά, της αρέσει η μαγειρική αλλά καθόλου οι υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού.

Η σχέση της με τη φύση και τα ζώα κρατάει χρόνια, καθώς μέχρι τα 18 της έμενε στην Τρίπολη και επισκεπτόταν συχνά το χωριό της, το Κακούρι, έτσι είναι εξοικειωμένη με αρκετές αγροτικές εργασίες.

Από τους συμμετέχοντες στη «Φάρμα» έχει ξεχωρίσει τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Βασίλη Μαντζουράνη ο οποίος βέβαια έχει αποχωρήσει.

Δείτε εδώ το βίντεο με την είσοδό της στη Φάρμα:

https://www.gossip-tv.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Αλεξάνδρα Πλαστικώταρου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβερο προτυπο..καθιστε εσεις να βγαζετε τα ματια σας με πτυχια μετπτυχιακα διδακτορικα γαι 800 ευρω...καντε πλαστικεες πετα τα ολα εξω και μια χαρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...