Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει» (vd)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει» (vd)

Στο Πρωινό βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την Τρίπολη μετά τη σύντομη παραμονή της στη Φάρμα. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσους κρίνουν κακοπροαίρετα μόνο την εξωτερική της εμφάνιση και δεν εμβαθύνουν στην προσωπικότητα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σημείωσε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως «ο κόσμος βλέπει μια όμορφη εικόνα και πολλές φορές μένει εκεί, που είναι λογικό. Θεωρεί δηλαδή ότι είναι μια επιφάνεια, μια εικόνα. Φρου φρου, αρώματα και τίποτα άλλο. Με ενοχλεί που πολλοί δεν βλέπουν το μέσα μου, την προσωπικότητα μου. Βέβαια είναι δύσκολο να βγει από τις φωτογραφίες και θεωρώ πως είναι καλό να υπάρχουν ευκαιρίες, όπως τα ριάλιτι, για να σε μαθαίνει ο κόσμος καλύτερα. Μέσα σε δύο εβδομάδες θεωρώ πως αυτό το πέτυχα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου».

«Έχω χαρακτηριστικά που δεν φαίνονται στον κόσμο»

«Έχω χαρακτηριστικά που δεν φαίνονται στον κόσμο. Όπως είναι η ευαισθησία μου. Δεν είμαι μια απρόσωπο, μια Barbie ατσαλάκωτη που δεν λυγίζει. Το έδειξα και στα αγωνίσματα που μου βγήκε πολύ πείσμα, δάκρυ και κλάμα» συμπλήρωσε.

«Πολύς κόσμος μπορεί να νομίζει ότι δεν προσπαθώ, ότι δεν δουλεύω, ότι τα βρίσκω όλα έτοιμα» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΟΣΜΟ:
    Α) ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΑΓΡΟΤΟΣΠΙΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
    Β) ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΦΑΡΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...