Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καναπές σαν καινούριος ; Το Pro Clean έχει την λύση!

Καναπές σαν καινούριος ; Το Pro Clean έχει την λύση!

Πόσο ωραίες στιγμές έχουμε περάσει στο σαλόνι του σπιτιού μας;

Εκεί υποδεχτήκαμε τους φίλους μας στις γιορτές μας, φάγαμε, ήπιαμε το κρασί μας, φάγαμε το γλυκάκι μας.

Εκεί είδαμε τις αγαπημένες μας ταινίες τρώγοντας σνακ!

Στον άνετο καναπέ μας, ήταν που ήπιε το μωρό μας το γάλα του, εκεί έκανε τις γνωστές γουλίτσες που όλοι

ξέρουμε, είχε διαρροή η πάνα του, και άλλα καθημερινά ατυχήματα…

ProClean3 allergstop

Στον καναπέ μας κάθισε να παίξει το παιδί μας με το αγαπημένο του κατοικίδιο… αφήνοντας πίσω του λεκέδες από ούρα, τρίχες, κλπ. Ειδικά τα αγαπημένα μας κουνελάκια …!!! Εκεί, επίσης, ζωγράφισε το παιδάκι μας με τους μαρκαδόρους του, αλλά δεν αρκέστηκε μόνο στο μπλοκ ζωγραφικής ….επεκτάθηκε και στον καναπέ….

Στον καναπέ μας, φιλοξενήσαμε για τον ύπνο τους, φίλους και συγγενείς, αλλά και εμείς οι ίδιοι πόσες φορές αποκοιμηθήκαμε στον καναπέ;

214011278 524386878872590 94944303843348423 n 1

Όλες αυτές οι υπέροχες αναμνήσεις δυστυχώς συνοδεύονται και από τους αντίστοιχους λεκέδες πάνω στους καναπέδες μας, στο στολίδι του σπιτιού μας…..

  • Τι και αν βάλαμε τα ωραία μας ριχτάρια;
  • Τι και αν ακολουθήσαμε συμβουλές καθαριότητας που βρήκαμε σε άρθρα  στο διαδίκτυο;
  • Τι και αν βγάλαμε τα καλύμματα (σε όσους από αυτούς βγαίνουν…. Αλλά πως ξαναμπαίνουν;;;;) και τα πλύναμε; Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα καθαριότητας και ευεξίας που θα θέλαμε…
  • 123102517 1053220725131296 33681112768403445 n 1

Ακόμα και στους επαγγελματικούς χώρους όπως σε ιατρεία, γραφεία, κέντρα αισθητικής, ξενοδοχεία, κλπ  χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα, άρα και μεγάλη επιβάρυνση σε ρύπους, λεκέδες και μικροβιακό φορτίο, η πρώτη εντύπωση αλλά και η αίσθηση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα του καθιστικού σαλονιού αναμονής και από το πόσο καθαρό είναι.

Η λύση που σας προτείνουμε!

Οικολογικός βιοκαθαρισμός καναπέ και  αντιαλλεργική προστασία επιτόπου στο χώρος σας με προιόντα microsplitting, με γραπτή πιστοποίηση για μηδενικό χημικό αποτύπωμα!

SALONI1 1920x2048

 

Γιατί να καθαρίσω τον καναπέ μου;

  • Το σαλόνι μας είναι το στολίδι του σπιτιού μας & η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Ο καναπές, η πολυθρόνα, η μπερζέρα , το ανάκλιντρο, το ταμπουρέ και οτιδήποτε συνθέτει την επίπλωση του σαλονιού μας, επιβαρύνεται κάθε μέρα με διάφορους ρύπους και λεκέδες, όπως σκόνη και νέφος, καπνός τσιγάρων, λεκέδες από φαγητά, ροφήματα, ποτά, γλυκά, ατυχήματα από τα αξιολάτρευτα παιδάκια μας όπως γάλατα, γουλίτσες, διαρροές πάνας, ιδρώτας, καθώς και ατυχήματα που γίνονται από τα κατοικίδιά μας όπως ούρα, αίμα, τρίχες, διάφορες εκκρίσεις….. δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για την συσσώρευση ακάρεων, βακτηρίων, μυκήτων και λοιπών αλλεργιογόνων φορτίων.
  • Τα ωραία μας ριχτάρια, δυστυχώς δεν προστατεύουν 100% από σκόνη, και ατυχήματα με υγρούς λεκέδες… τους καναπέδες μας!

 

  • Η συσσώρευση όλων των παραπάνω στον καναπέ μας θεωρούνται υπεύθυνα κατά κύριο λόγο για το πρήξιμο γύρω από τα μάτια, ρινίτιδες ή βουλωμένη μύτη, έξαρση του άσθματος, πονοκέφαλους, άσχημη αίσθηση ή δυσάρεστη μυρωδιά κ.α.

 

  • Η κατασκευή των καναπέδων καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται από την κατασκευή του σκελετού του καναπέ έως την γέμιση και το τελικό ύφασμα αποτελούνται από μια τεράστια γκάμα και ποικιλία, με διαφορετικές ιδιότητες και απαιτήσεις ως προς τον καθαρισμό και την συντήρηση τους

 

  • Οι παρούσες συνθήκες επέβαλλαν την παραμονή όλης της οικογένειας μες το σπίτι για πολύ περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα οι επιφάνειες που χρησιμοποιούνται να λερωθούν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

 

  • Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει πιο ευάλωτοι και επιρρεπείς σε διαφόρων μορφών αλλεργίες και από διαφορετικές αιτίες.
  • Ο επαγγελματικός καθαρισμός και η συντήρηση ενός καναπέ από εξειδικευμένους επαγγελματίες επιμηκύνει την διάρκεια χρήσης του, ανανεώνει & αναβαθμίζει την όψη και την υφή των υφασμάτων, καθώς και απαλλάσσει από αλλεργιογόνα φορτία. Άλλωστε ο καναπές είναι μία από τις ακριβότερες επενδύσεις για κάθε νοικοκυριό, η χρήση τους είναι πολυετής και ακόμα και μια αλλαγή ταπετσαρίας είναι οικονομικά ασύμφορη!

215933687 2008331525986993 6601929656054653828 n

Γιατί να προτιμήσω την καινοτόμο τεχνολογία οικολογικού βιοκαθαρισμού microsplitting;

  • Ασφάλεια!

Tα προϊόντα microsplitting είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.

  • Μηχανισμός Δράσης

Η τεχνολογία microsplitting είναι η επόμενη γενιά καθαριστικών για ινώδεις επιφάνειες και όχι μόνο καθώς καθαρίζουν πραγματικά γιατί εκτός από ρύπους δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα. Διασπούν το ίχνος του λεκέ έως και 5.000.000 φορές ενώ είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχουν απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες

  • Προστασία ινών, καθαρισμός μεγαλύτερης διάρκειας

Οι ίνες των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν τα συμβατικά καθαριστικά.

Τα αντικείμενα που έχουμε καθαρίσει με τη σειρά microsplitting ρυπαίνονται δυσκολότερα απ΄ ότι αυτά με τα κοινά καθαριστικά.

Στα αντικείμενα που έχουμε καθαρίσει με τα κοινά καθαριστικά μένουν υπολείμματα αφρού, σαπουνιού, χλωρίου κ.α. με αποτέλεσμα να προσκολλάται και να συσσωρεύεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ρύπων απ΄ την επικόλλησή τους στα πλυστικά κατάλοιπα.

Επίσης διορθώνει τις ίνες από προηγούμενους καθαρισμούς καθώς αφαιρεί τα κατάλοιπα από απορρυπαντικά και άλλα υπολείμματα που έχουν προσκολληθεί στις ίνες.

Το Μηδενικό χημικό αποτύπωμα σημαίνει ότι με τα προϊόντα microsplitting όχι μόνο θα καθαρίσει το σαλόνι σας με εκπληκτικό αποτέλεσμα αλλά θα σας δώσει και πιστοποίηση ότι δεν θα αφήσει χημικά κατάλοιπα κατά τον καθαρισμό.

  • Οικολογία

Η τεχνολογία microsplitting είναι φιλική προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων. Οι φόρμουλες των προϊόντων microsplitting είναι κατατεθειμένες στο χημείο του κράτους, διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικής διαχείρισης υδάτων και ECO για 100% βιοδιασπώμενο προϊόν.

  • Μετά τον καθαρισμό του καναπέ σας, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας, με προϊόντα microsplitting που διασφαλίζουν την διάρκεια του καθαρισμού μέχρι το επόμενο ραντεβού μας. Τα προϊόντα microsplitting θα τα βρείτε στο κατάστημά μας Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη.

ProClean3 allergstop

 

Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.proclean-tripolis.gr  

  • Στείλε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710 222352, 6977318564 και 6972763921.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση.

Σε περιμένουμε στο κατάστημα Pro Clean στην οδό Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη Αρκαδίας για να γνωριστούμε από κοντά!



 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...