Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Αγαπώ και Πράττω» | Όταν πολλοί άνθρωποι ενώσουν τις δυνάμεις τους, όλα είναι δυνατά!

«Αγαπώ και Πράττω» | Όταν πολλοί άνθρωποι ενώσουν τις δυνάμεις τους, όλα είναι δυνατά!

Το  «Αγαπώ και Πράττω» με χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Αξονικού τομογράφου στο ΓΝ Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου.

 Με μεγάλη μας χαρά και συγκίνηση, σας γνωστοποιούμε την έναρξη λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο

Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου».

 Η καρδιά μας πλημμυρίζει από συγκίνηση και ευτυχία, αφού επιτέλους, βλέπουμε τον σκοπό του 3ου και 4ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου Αγαπώ και Πράττω, για τον οποίο το σωματείο μας  κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, με την ένθερμη υποστήριξη, τόσο των χορηγών και των κατοίκων της περιοχής, όσο και πλήθους ανθρώπων που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για να συμμετέχουν στους αγώνες μας, να ολοκληρώνεται μέσα από την ευγενή πράξη, του διακεκριμένου συμπολίτη μας κυρίου Γεώργιου Βενιζέλου του Κωνσταντίνου, ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει ολόκληρο το υπολειπόμενο ποσό, για την αγορά του αξονικού τομογράφου και ενός εγχυτή σκιαγραφικού φαρμάκου, για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου» εις μνήμην του πατέρα του, καπετάν Κώστα Βενιζέλου του Αντωνίου.

Τον ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, όπως ευχαριστούμε και κάθε χορηγό, εθελοντή ή συμμετέχοντα στους φιλανθρωπικούς αγώνες του σωματείου μας, αφού η απόκτηση του Αξονικού Τομογράφου για το γενικό Νοσοκομείο Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου» αποτελεί επίτευγμα ενός μεγάλου πλήθους ανθρώπων, οι οποίοι κατέβαλαν τα μέγιστα, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ώστε να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος.

 Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι ο στόχος επετεύχθη! Το νοσοκομείο μας έχει αποκτήσει έναν υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο, SOMATOM go. Now 32 τομών του Κατασκευαστικού Οίκου Siemens, ο οποίος αφού ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού η οποία πραγματοποιούνταν τους τελευταίους μήνες, είναι πλέον στη διάθεση του κοινού,  αποδεικνύοντας πως όταν πολλοί άνθρωποι ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν ευγενή σκοπό όλα είναι δυνατά!

   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...