Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί να μάθει Ρωσικά το παιδί μου;

Γιατί να μάθει Ρωσικά το παιδί μου;

H Ρωσική γλώσσα έχει μπει τα τελευταία χρόνια στις λίστες των ξένων γλωσσών στο ταξίδι γνώσης των παιδιών, που επιλέγουμε εμείς οι γονείς!


Όπως ξέρουμε όλοι, η γνώση είναι δύναμη και γι΄αυτό πριν λάβουμε αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών, είναι σωστό πρώτα να μάθουμε πληροφορίες για την ρωσική γλώσσα.
Επικοινωνήσαμε με την καταξιωμένη καθηγήτρια ξένων γλωσσών των φροντιστηρίων

«Δαμιανού», Ντιάνα Δαμιανού και μας έδωσε με χαρά πληροφορίες σχετικά με την Ρωσική γλώσσα!
Ήξερες ότι:
  • Τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο συχνά, επενδύσεις Ρώσων στην Ελλάδα και σε εταιρείες με υψηλούς στόχους; Άρα οι θέσεις εργασίας σε βάθος χρόνου θ’ αυξάνονται;
  • Την Ελλάδα και την Ρωσία την ενώνουν δύο σημαντικά σημεία όπως η θρησκεία και η ιστορία;
  • Εάν το παιδί σας, έχει έφεση στις τέχνες, η Ρωσική γλώσσα είναι το «κλειδί» που θα σας προσφέρει απλόχερα γνώσεις για τον ρωσικό πολιτισμό .
  • Η Ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και πολύ όμορφη γλώσσα η οποία έχει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική, ειδικά στην δομή της γραμματικής και του συντακτικού. Αυτό διευκολύνει τους Έλληνες σπουδαστές στην προσπάθεια τους να μάθουνε Ρωσικά!
  • Η γνώση της ρωσικής γλώσσας είναι απαραίτητη για εισαγωγή στα ΑΕΙ της Ρωσίας τα οποία είναι στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στην ποιότητα της εκπαίδευσης, σε όλες τις ειδικότητες;
  • Ο όγκος εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας Ρωσίας έχει σημειώσει άνοδο τα τελευταία χρόνια και αυξάνεται συνεχώς;
  • Οι Ρώσοι επιλέγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, άρα στον κλάδο του Τουρισμού τα ρωσικά σε λίγα χρόνια θα είναι απαραίτητο προσόν;
  • Ρώσοι επιχειρηματίες έχουν αγόρασει μεγάλο κομμάτι της παραλιακή ζώνη της Αττικής;
  • Η Ρωσική γλώσσα είναι επίσημη γλώσσα 7 κρατών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης;
  • Πάνω από 260.000 εκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Ρωσικά σε όλο τον κόσμο;

Το φροντιστήριο «Δαμιανού» διδάσκει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά! Οι επιτυχίες του φροντιστηρίου προέρχονται από ένα μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό της, τα τελευταία χρόνια, αλλά και με όλους τους συνεργάτες της, που έχει επιλέξει για την ομάδα που πλαισιώνεται, με  ην άριστη διδασκαλία!


Ποιο είναι αυτό; Μάς δίνει την απάντηση παρακάτω:
«Ένα μικρό παιδί, ένας έφηβος ή ακόμα κι ένας ενήλικας πρέπει να πιστέψει στις δυνατότητες του και να καταλάβει πως έχει τη δυνατότητα εξέλιξης του εαυτού του για γνώσεις, τις οποίες και στο μέλλον θα μπορέσει να τις απολαύσει! Να καταλάβει πως αυτούς τους καρπούς όπου οι γονείς επιλέγουν να επενδύσουν είναι ένα «εφόδιο εξέλιξης» για το εδώ και τώρα αλλά και στο μέλλον, καθώς κι ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης και ανακάλυψης!
Στο φροντιστήριο «Δαμιανού» δύο είναι τα μυστικά της επιτυχίας! Για να γίνει η εξέλιξη στη γνώση, το μυαλό των παιδιών πρέπει να πιστέψει στις ατομικές ικανότητες και δυνατότητες του και να αγαπήσει τη νέα ξένη γλώσσα την οποία επέλεξε. Γι’ αυτό η προσέγγιση του κάθε παιδιού είναι προσωποκεντρική!
Τα τμήματα είναι ολιγομελή για να μοιράζεται δίκαια ο χρόνος και η προσοχή σε κάθε παιδί. Ακόμα και με την συνθήκη της Covid-19 οργανώσαμε μια ξεκούραστη διαδικτυακή αίθουσα διδασκαλίας η οποία είναι διαθέσιμη και φέτος και θα αξιοποιηθεί ανάλογα για να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό από τη διδασκαλία των παιδιών!
Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, λοιπόν, οι Έλληνες του κόσμου, δεν γεννιούνται! Γίνονται!


11895938 703713726425187 5465361583689470675 n

Στο φροντιστήριο «Δαμιανού» μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ξένων γλωσσών Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά!
Καλέστε για ένα ραντεβού στο τηλέφωνο 2710.227747!
Το κέντρο ξένων γλωσσών «Δαμιανού» βρίσκεται στην διεύθυνση Δήμητρος 21, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Κάνε Like στην επίσημη σελίδα στο Facebook εδώ!
Κείμενο www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...