Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

iPhone 13 | Αυτή την ημερομηνία θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τα τρία κινητά της Apple

iPhone 13 | Αυτή την ημερομηνία θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τα τρία κινητά της Apple
H Apple Inc παρουσίασε χθες, Τρίτη, το iPhone 13 και το νέο iPad mini διευρύνοντας τη συνδεσιμότητα 5G, ενσωματώνοντας ταχύτερα μικροκυκλώματα (τσιπ) και πιο ευκρινείς κάμερες χωρίς να αυξήσει την τιμή του τηλεφώνου.

Η εταιρία, που έχει την έδρα της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, δεν ανακοίνωσε κάποια ειδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά ή προϊόντα, τα οποία να προκάλεσαν εντύπωση, αλλά οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι πελάτες της Apple, που χρησιμοποιούν παλαιότερα μοντέλα συσκευών, όπως το iPhone X θα είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν ένα καινούργιο έξυπνο κινητό τηλέφωνο της νέας σειράς .

Τα iPhone 13 θα έχουν ένα νέο τσιπ, το οποίο ονομάζεται A15 Bionic το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες, όπως η αυτόματη μετάφραση κειμένου. Η ίδια τηλεφωνική συσκευή διαθέτει καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά και μία λειτουργία Cinematic για την αυτόματη αλλαγή της εστίασης στη διάρκεια της βιντεοσκόπησης. Η Apple ανακοίνωσε ότι το iPhone 13 θα έχει ειδικές κεραίες 5G και εξαρτήματα ραδιοφώνου για μεγαλύτερες ταχύτητες, ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε πέντε χρώματα.

Η τιμή της αναφερόμενης τηλεφωνικής συσκευής θα αρχίζει από τα 699 δολάρια. Η τιμή του iPhone 13 Pro αρχίζει από τα 999 δολάρια και η τιμή του Pro Max αρχίζει από τα 1.099 δολάρια. Τα τρία μοντέλα κινητών τηλεφώνων θα είναι διαθέσιμα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...