Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Facebook – Γιατί αργεί η επαναφορά του!

Facebook – Γιατί αργεί η επαναφορά του!

Πρόβλημα με την είσοδό τους στο κτίριο της Facebook αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας με αποτέλεσμα να καθυστερεί η επαναφορά του. Θυμίζουμε ότι τόσο το Facebook, όσο και τα Instagram, WhatsApp και Messenger έχουν καταρρεύσει, ενώ έχει «απογειωθεί» το Twitter.

Πρόβλημα με τις κάρτες εισόδου

Η ρεπόρτερ τεχνολογίας των ΝYTimes, Σίρα Φρένκελ η οποία επικοινώνησε με εργαζόμενο της Facebook μετά το μπλακ άουτ της εταιρείας αποκάλυψε γιατί υπάρχει η καθυστέρηση στην επαναφορά του Facebook. Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε tweet, οι κάρτες εισόδου των εργαζομένων έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να μπουν μέσα για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλος ρεπόρτερ του ίδιου μέσου που, επίσης, ασχολείται με την τεχνολογία προσθέτει πως οι εργαζόμενοι στη Facebook παρατήρησαν πως δεν λαμβάνουν email τα οποία έχουν αποστολείς εκτός της εταιρείας.

Εκατομμύρια χρήστες έχουν στραφεί στο Twitter

Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν στραφεί στο Twitter για να δουν τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για να σχολιάσουν τις εξελίξεις. Οι περισσότεροι «τρολάρουν» με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ακόμα, και η Facebook ανακοίνωσε το πρόβλημα που υπάρχει μέσω tweet του Άντι Στόουν, υπεύθυνου Επικοινωνίας της εταιρείας.

https://www.in.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...