Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Kατέβασαν τον διακόπτη στο Τwitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Kατέβασαν τον διακόπτη στο Τwitter του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Αιφνιδίως και χωρίς καμία επίσημη και λεπτομερή εξήγηση, το Twitter προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, η οποία ετέθη σε ισχύ αργά μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου. Το τελευταίο tweet του δημοσιογράφου έθετε το ρητορικό ερώτημα αν και κατά πόσον οι πολίτες είναι έτοιμοι να υποδεχθούν έναν νέο γύρο αποκαλύψεων. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο μήνυμά του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: «Είσαστε σε φόρμα να πάμε για δεύτερο γύρο ή κουραστήκατε;». Επρόκειτο, δηλαδή, για μια προαναγγελία ενός νέου κύματος δημοσιογραφικών πληροφοριών για τα θέματα, βεβαίως, που απασχολούν την κοινωνία τα τελευταία 24ωρα.

Το τελευταίο tweet του δημοσιογράφου
Το τελευταίο tweet του δημοσιογράφου
 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ένα από τα τελευταία tweets του Μάκη ήταν και το εξής: «#γιατι_στον_Τριανταφυλλοπουλο Να σας πω εγώ γιατί: Γιατί δεν θα είχατε τα.@…@ να αναδείξετε ούτε τα μισά από όσα είπε η Γεωργία. Γιατί είσαστε αρπακτικά αιμοβόρα. Γιατί είσαστε υπάλληλοι και υπηρέτες! Γιατί είσαστε #λεβέντες_χέστες! Γι' αυτό μη ρωτάτε ένα «γιατί» που γνωρίζετε!».

Δεν υπήρξε απολύτως καμία προειδοποίηση προηγουμένως για τις προθέσεις του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, ούτε μπορεί να περάσει από το μυαλό μας ποια είναι η πραγματική αιτία για την οποία το Twitter προχώρησε σε αναστολή του λογαριασμού. Δείτε το print screen με την ειδοποίηση περί αναστολής του λογαριασμού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

Είναι προφανές πως ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι θύμα της λεγόμενης πολιτικής ορθότητας η οποία διακατέχει το Twitter και η οποία, ωστόσο, εκφράζεται και εφαρμόζεται επιλεκτικά, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Είναι πολιτικά απαράδεκτο, κοινωνικά επικίνδυνο και αποτελεί πλήγμα στην ελεύθερη διακίνηση πληροφορίας αυτή η επιλεκτική παρεμπόδιση του αναφαίρετου πολιτικού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Το Twitter, όπως έχει συμβεί και με άλλα social media, υπακούει σε δικούς του νόμους και κανονισμούς, παρακάμπτοντας και παραβιάζοντας τις αρχές για τις οποίες υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε. Δηλαδή την απρόσκοπτη, την ανεμπόδιστη και την ελεύθερη διακίνηση των πληροφορίων.

Είναι προφανές πως το Twitter οφείλει εξηγήσεις καθώς και λεπτομερή αναφορά στους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Δείτε τώρα τον νέο λογαριασμό που δημιουργήθηκε στο Twitter:

 

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό στο Twitter
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό στο Twitter

Να σημειωθεί από την ώρα που ανεστάλη ο λογαριασμός του, δεκάδες χρήστες προχώρησαν σε trend του ονόματός του, κάνοντας σχετικά σχόλια.

https://www.zougla.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...