Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ουκρανία - Βίντεο ντοκουμέντο | Η στιγμή που συνεργείο του Sky News δέχεται ρωσικά πυρά

Ουκρανία - Βίντεο ντοκουμέντο | Η στιγμή που συνεργείο του Sky News δέχεται ρωσικά πυρά
Τις δραματικές στιγμές από την επίθεση που δέχθηκαν από το ρωσικό πυροβολικό στο Τσέρνιχιβ κατέγραψε με κάμερα συνεργείο του Sky News.

Τη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος μαίνεται για έναν περίπου μήνα, αποτυπώνει βίντεο ντοκουμέντο, όπου απεικονίζει το συνεργείο του Sky News να δέχεται πυρά από ρωσικές δυνάμεις, λίγες εβδομάδες αφότου ο ρεπόρτερ του καναλιού Stuart Ramsay και η ομάδα χτυπήθηκαν σε ενέδρα.

Η 59χρονη ειδική ανταποκρίτρια Άλεξ Κρόφορντ και η ομάδα της φαίνονται να προσπαθούν να καλυφθούν μέσα σε κραυγές και τον ήχο των διαπεραστικών βροντών καθώς προσπαθούν να διασχίσουν τον ποταμό Ντέσνα της Ουκρανίας, ενώ στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως το συνεργείο καλείται να "πέσει κάτω" με την ψύχραιμη Κρόφορντ να προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταγραφή αναφέροντας την αιφνιδιαστική επίθεση.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη Daily Mail, η ανταποκρίτρια φαίνεται να αναστατώνεται καθώς περιγράφει τη σκηνή υπό τον ήχο των κραυγών ενός αμάχου που βρίσκεται δίπλα της, ο οποίος απεγνωσμένα ειδοποιεί για νέα χτυπήματα, τα οποία δεν αργούν να ακουστούν, αναγκάζοντας την ομάδα του Sky News να σηκωθεί και να μπει στο όχημα, για να τραπούν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο επικεφαλής εξωτερικός ανταποκριτής του Sky, Stuart Ramsay, και ο εικονολήπτης Richie Mockler χτυπήθηκαν από σφαίρες όταν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε το συνεργείο τους προς το Κίεβο έπεσε σε ενέδρα Ρώσων πρακτόρων.

Το βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης:

news247

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...