Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό του Πάσχα!

Τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό του Πάσχα!

Tο ψήσιμο του οβελία αναμένεται να γίνει υπό κανονικές θερμοκρασίες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Ο μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του εξηγεί πως «οδεύοντας προς το Πάσχα, υπάρχει η τάση για κανονικές θερμοκρασίες».

«Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα έως και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος. Οδεύοντας προς το Πάσχα τάση για κανονικές θερμοκρασίες», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, αναρτώντας και σχετικό χάρτη.

Άνοδος της θερμοκρασίας αύριο Παρασκευή

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στη Θράκη τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 20 με 22 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 24 βαθμούς Κελσίου.Newsbomb.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...