Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα καλά νέα για τον καιρό του Πάσχα!

Τα καλά νέα για τον καιρό του Πάσχα!

Από αύριο ο καιρός θα αρχίσει να σημειώνει θεαματική βελτίωση με άνοδο της θερμοκρασίας, αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες βροχές μόνο στα βόρεια. Από την Μ. Πέμπτη και μετά το νέο στοιχείο του καιρού θα είναι οι νοτιάδες που θα φέρουν λίγη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Παράλληλα, επιμένουν τα στοιχεία ότι το Πάσχα θα εορταστεί με καλοκαιρία και ευχάριστες θερμοκρασίες έως 26 βαθμούς τοπικά.

Την M. Τετάρτη περιμένουμε γενικά ηλιοφάνεια στη χώρα. Λίγες παροδικές βροχές θα σημειωθούν σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, τοπικά στη Μακεδονία και τη Θράκη με ασθενείς χιονοπτώσεις εκεί στα ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πελάγη δυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς, με αρκετή ψύχρα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοι-νοτιοδυτικοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανές βροχές από το μεσημέρι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Την Μ. Πέμπτη περιμένουμε αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές με λίγες βροχές σε Ήπειρο δυτική Μακεδονία και δυτική Θεσσαλία. Οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία νοτιάδες και στο Αιγαίο έως 4 με 5 μποφόρ, θα φέρουν λίγη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα δυτικά και τα νότια και θα φτάσει εκεί τους 23 με 24 βαθμούς.

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...