Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι καλύτερες ηλεκτρικές γκριλιέρες με καπάκι!

Οι καλύτερες ηλεκτρικές γκριλιέρες με καπάκι!

Για εσένα που σου αρέσουν τα ψητά και ζουμερά κρέατα αλλά και τα ψητά λαχανικά, η λύση είναι μία! Ηλεκτρική γκριλιέρα! Μάλιστα, βρήκαμε τις καλύτερες

και με ... καπάκι για να μην λερώνεις την κουζίνα σου ή το μπαλκόνι σου!

Προτάσεις για αγορά!

Ψηστιέρα Rohnson R250

325051 4

Απόλαυσε ζουμερά και νόστιμα ψητά, γρήγορα και αποτελεσματικά με τη Rohnson R250. Διαθέτει ισχυρήκαλυμμένη αντίσταση 2200 Watt που κάνει το ψήσιμο πιο εύκολο από ποτέ! Διαθέτει ανθεκτικό γυάλινο καπάκι και δυνατότητα τοποθέτησης νερού στον αφαιρούμενο δίσκο υπολειμμάτων για ψήσιμο χωρίς καπνό.

Επίλεξε την κατάλληλη θερμοκρασία στο θερμοστάτη 4 θέσεων (140°-170°-200°-230°C) για άψογα αποτελέσματα! Όλα τα μέρη αφαιρούνται και πλένονται πολύ εύκολα.

Η μεγάλη αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος χωράει όλα σου τα κρέατα και τα λαχανικά. Απόλαυσε ζουμερά και νόστιμα ψητά χωρίς κόπο!

Αγόρασε την εδώ!

Izzy Fuego IZ-8101 BBQ 

Izzy Fuego IZ 8101 BBQ Ψηστιέρα1

Εύκολο ψήσιμο και καθαρισμός 

Η αντικολλητική αποσπώμενη πλάκα ψησίματος 40Χ30cm, η υψηλή ποιότητα επίστρωσης WHITFORD XYLAN PLUS και οι 4 θέσεις ρυθμιζόμενου θερμοστάτη που διαθέτει, κάνουν το ψήσιμο πιο εύκολο από ποτέ. Χάρη, στο δίσκο περισυλλογής υγρών που έχει, διατηρεί τον χώρο καθαρό. Τέλος, η αντιθερμική του επιφάνεια και οι λαβές παρέχουν ασφαλή και εύκολη χρήση.

Πολλαπλές δυνατότητες ψησίματος

Η βαθιά επιφάνεια ψησίματος με γυάλινο ψηλό καπάκι για μεγαλύτερο χώρο είναι ιδανικό για μαγείρεμα χωρίς καπνούς και μυρωδιές. Η αποσπώμενη πλάκα καθιστά τον καθαρισμό πιο εύκολο και είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων. Επίσης, η δυνατότητα τοποθέτησης νερού επιτυγχάνει ψήσιμο χωρίς καπνό. 

Αγόρασέ την εδώ!

Ηλεκτρική Γκριλιέρα, FHG-2001GLB, Finlux

30565 skara finlux fhg 2001glbimage 5aaa40041ae8f 1280x1280 1000x1000

Η Ηλεκτρική Γκριλιέρα της εταιρείας Finlux είναι η ιδανική για να μαγειρέψετε γρήγορα και εύκολα! Η σχάρα της έχει επιφάνεια 30x40 εκ. ενώ είναι και πολύ ελαφριά. Διαθέτει γυάλινο καπάκι για να μην σας πιτσιλάει το φαγητό, καθώς και αντικολλητική επίστρωση για να την καθαρίζετε εύκολα. 
 
Χαρακτηριστικά
Βάρος 5.940 Kg.
Άλλα: Επιφάνεια σχάρας: 30 x 40 cm, Γυάλινο καπάκι, Αντικολλητική επίστρωση, Τηγάνι
Power W: 2000
Θερμορυθμισμός: Ναι
 
Παρατηρήσεις
Εγγύηση δύο (2) χρόνια από κατασκευάστρια εταιρεία

 

Αγόρασέ την εδώ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...