Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Office Look | Χρήσιμες συμβουλές για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις στο γραφείο

Office Look | Χρήσιμες συμβουλές για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις στο γραφείο

Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά και μαζί με αυτό έφτασε και η ώρα να αναδιοργανώσετε την ντουλάπα σας τόσο για την καθημερινότητα σας όσο και για τα office looks σας. Σίγουρα οι χειμερινές σας στιλιστικές επιλογές σας φαντάζουν πιο

εύκολες, αλλά τα summer looks έχουν άλλη χάρη.

Αναμφισβήτητα το ντύσιμο του γραφείου είναι ένα κεφάλαιο που έχει απασχολήσει πολλές από εσάς, καθώς έχει αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση. Έχοντας όμως μερικά tips στο μυαλό σας ως οδηγό θα βγείτε από την δύσκολη θέση και θα δημιουργήσετε τα office looks σας με ευκολία αλλά και ευχάριστα. Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να φορέσετε ό,τι πιο ανάλαφρο και με λιγότερο ύφασμα υπάρχει στην ντουλάπα σας. Το dress code που κυριαρχεί στα γραφεία όμως έχει αντίθετη άποψη. Για αυτό τον λόγο έχοντας οδηγό το summer work wear που δημιουργήσαμε θα καταφέρετε να δημιουργήσετε τα σωστά outfits.

Τα πουκάμισα είναι απαραίτητα.

Αν τα συνδυάσετε σωστά τα πουκάμισα θα γίνουν ο καλύτερος σας φίλος για τα summer office looks σας.
Μπορούν να φορεθούν με τα πάντα στην κυριολεξία και η υφή τους είναι ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Είναι ανάλαφρα αλλά και τα πιο κατάλληλα για το γραφείο. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην δείχνει εξαιρετικά κομψή και προσεγμένη φορώντας πουκάμισο. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με γυναικείες φούστες (αποφύγετε τις mini για το γραφείο), παντελόνι, βερμούδα, ζιπ κιλοτ, οι επιλογές είναι πολλές. Μην διστάσετε εκτός από το συνηθισμένο λευκό πουκάμισο να φορέσετε έντονα χρώματα. Οπότε προμηθευτείτε μερικά πουκάμισα της αρεσκείας σας, κάντε mix & match και φτιάξτε πολλά και διαφορετικά outfits γραφείου.     


Προσοχή στις λεπτομέρειες.

Το καλοκαίρι αφήνει εκτεθειμένα περισσότερα σημεία του σώματος μας, έτσι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας λίγο παραπάνω να περιποιείστε τα σημεία αυτά. Κάντε ένα καλό πεντικιούρ αφού τα πόδια σας θα υποδεχτούν τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά παπούτσια. Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα εσώρουχα καθώς το καλοκαίρι που τα υφάσματα είναι πιο ανοιχτόχρωμα και λεπτά μπορεί να διαγράφουν από μέσα είτε το σχήμα τους είτε το χρώμα τους. Προτιμήστε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος χωρίς ραφές. Υπάρχουν στο εμπόριο εσώρουχα κομμένα με λέιζερ τα οποία είναι ιδανικά για να τα καλοκαιρινά σας ρούχα και άξια εμπιστοσύνης ότι δεν θα σας προδώσουν.





Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...