Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

4 Απλά Βήματα για να Βρείτε Νέους Πελάτες για την Επιχείρησή σας

4 Απλά Βήματα για να Βρείτε Νέους Πελάτες για την Επιχείρησή σας
Από το πρώτο δευτερόλεπτο που ανοίγει μια επιχείρηση ο κύριος στόχος είναι η εύρεση πελατών. Αυτοί είναι που θα κρατήσουν την επιχείρηση ζωντανή, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να έχει
κέρδος για να τη διατηρεί ανοιχτή και να την αναβαθμίζει. 
 
Όσο απλό και αν ακούγεται, το να βρεις και να κρατήσεις πελάτες δεν είναι τόσο εύκολο. Με άλλα λόγια, δεν φτάνει απλά να έχεις μια πινακίδα έξω από το μαγαζί ή το γραφείο σου, για να πείσεις τον κόσμο ότι αξίζει να εισέλθει στη δική σου επιχείρηση και όχι σε μία άλλη σαν τη δική σου. Τι μπορείς να κάνεις για να προσεγγίσεις νέους και περισσότερους πελάτες;
 
Περιποιήσου τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σου
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω μια απλή ταμπέλα δεν είναι αρκετή για να γεννήσει την επιθυμία στους περαστικούς να προτιμήσουν τη δική σου από κάποια άλλη παρόμοια επιχείρηση λίγο παρακάτω. Αν όμως φρόντιζες ώστε ο εξωτερικός χώρος της επιχείρησής σου να είναι όμορφος και να τραβάει τα βλέμματα, τότε θα είχαν αυτήν την επιθυμία. Βλέποντας την προσπάθεια της δημιουργίας ενός καλαίσθητου και εντυπωσιακού εξωτερικού χώρου, η διάθεση των περαστικών φτιάχνει και θέλουν να μπουν στο εσωτερικό, πιστεύοντας ότι τα ίδια θετικά συναισθήματα θα τους περιμένουν και εκεί. 
Πώς μπορείς να ομορφύνεις το εξωτερικό χώρο; Καταρχάς, με μπόλικο φως. Με τα προγράμματα ρεύματος για επιχειρήσεις από το revma.store μπορείς άνετα να βάλεις λαμπάκια και φωτιστικά εξωτερικού χώρου χωρίς να σε προβληματίζει πόσο θα κοστίσει το ρεύμα. Ακόμη, ένα παγκάκι, για να ξαποσταίνουν οι πιθανοί πελάτες, και γλάστρες με ανθισμένα λουλούδια ή αναρριχώμενα φυτά τριγύρω θα κάνουν τον χώρο να μοιάζει με παράδεισο.
 
Φτιάξε ένα διαδικτυακό κατάστημα
Σήμερα όλοι όχι μόνο έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά είναι το βασικό μέσο που χρησιμοποιούν για να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη. Για αυτό και οι περισσότεροι νέοι έχουν συνηθίσει τόσο πολύ τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις και αγορές που δεν μπαίνουν στον κόπο να βγουν και να βρουν ένα φυσικό κατάστημα. Με μια επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας στο kataskeuiistoselidwn.gr δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, καθώς θα «έρχονται» αυτοί σε εσένα, βρίσκοντας το δικό σου ηλεκτρονικό μαγαζί και παραγγέλνοντας online. Και έτσι αποκτάς εκεί που δεν το περιμένεις νέους πελάτες, χωρίς να κουραστείς καθόλου. 
 
Δημιούργησε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Πέρα από τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, δισεκατομμύρια άνθρωποι περνούν ώρες ολάκερες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται και άτομα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρεις. Η δημιουργία και διαχείριση social media από τη Lithos Digital θα λειτουργήσει σαν διαφήμιση, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μάθουν για την επιχείρησή σου και να αποτελέσει την πρώτη τους επιλογή όποτε θελήσουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες της. 
 
Ετοίμασε και μοίρασε φυλλάδια
Πέρα από τους περαστικούς και τους χρήστες του ίντερνετ, όσοι βρίσκονται κοντά στο φυσικό κατάστημα ή στο γραφείο της επιχείρησής σου θα πρέπει να γνωρίζουν την ύπαρξή του, ώστε να έρθουν κατευθείαν σε εσένα όταν σε χρειαστούν και να μην τρέχουν αλλού. Ένας σίγουρος τρόπος για να γίνεις γνωστός στην δική σου και τις γύρω γειτονιές είναι διανέμοντας διαφημιστικά φυλλάδια. Καλύτερα να αναθέσεις σε έναν γραφίστα τον σχεδιασμό και τη δημιουργία των φυλλαδίων, ώστε να έχεις ένα επαγγελματικό και άψογο αποτέλεσμα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...