Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα καλύτερα βιβλία παραλίας για μαμάδες!

Τα καλύτερα βιβλία παραλίας για μαμάδες!

 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!

MAMAS DONT LET YOUR BABIES Greek Cover 600x911

Αγορά ΕΔΩ!

Νιώθετε ποτέ ότι αποτυγχάνετε παταγωδώς στην ανατροφή των παιδιών σας;
Τα παιδιά σας συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν αγροίκοι ό,τι κι αν κάνετε;
Τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.

Περιλαμβάνει απίστευτα αστείες εικόνες, ιστορίες και κεφάλαια όπως:

  • Δεν είσαι ο υπηρέτης του παιδιού σου.
  • Η μαμά του Πικάσο δεν του είπε να ζωγραφίσει τα μάτια στο σωστό μέρος.
  • Αν σου πουν “Σε μισώ”, τότε μάλλον το κάνεις σωστά.

Το ΜΑΜΑΔΕΣ μεγαλώστε ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ θα σας κάνει να κλάψετε, να γελάσετε μέχρι δακρύων και να νιώθετε ότι πίνετε καφέ (με λίγο κέικ στο πλάι) με τον καλύτερο φίλο που έχει κάποιες από τις απαντήσεις στην πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου: την ανατροφή των παιδιών. Και ίσως, απλώς ίσως, να σας βοηθήσει να εξημερώσετε τα αγρίμια σας.*

* δεν αποτελεί και εγγύηση…

Η Karen Alpert πέρασε δεκαπέντε χρόνια δουλεύοντας για μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες μέχρι που προήχθη στην πιο αγαπημένη της δουλειά-τη μαμά.

Η γραφή της για την ακατάστατη, απρόβλεπτη πλευρά της ανατροφής των παιδιών έκανε μεγάλη αίσθηση και το πρώτο της βιβλίο «I Heart My Little A-Holes, μπήκε στη λίστα των best seller. Ζει στο Σικάγο με τα δύο καταπληκτικά της παιδιά και έναν πολύ υπομονετικό σύζυγο.

ΟΔΗΓΟΣ ΗΡΕΜΙΑΣ – ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΖΩΗΣ

Pocket Coach calm 600x869

Οδηγός Ηρεμίας

Ένας απαραίτητος οδηγός για τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας

 Αγορά ΕΔΩ!

Οι εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής παρουσιάζουν με χαρά στο ελληνικό κοινό τη σειρά της best-seller συγγραφέως, Dr. Sarah Jane Arnold, με τις Πρακτικές Συμβουλές Ζωής. Στο βιβλίο «Οδηγός Ηρεμίας» η συγγραφέας σας προτρέπει να αναγνωρίσετε τις στρεσσογόνες καταστάσεις που βιώνετε και όλα εκείνα που τις προκαλούν, να τις παρακάμψετε ή να τις αντιμετωπίσετε, με υπέρτατο σκοπό την προσωπική σας ηρεμία.

Αυτό το σύντομο εγχειρίδιο για την Ηρεμία θα σας βοηθήσει να αντιδράτε αποτελεσματικά σε δύσκολες σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις και να πετυχαίνετε μεγαλύτερη αίσθηση προσωπικής γαλήνης στην καθημερινότητά σας.

Με εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς και με εύκολες ασκήσεις και τεχνικές αποτελεί έναν βασικό οδηγό τσέπης για την ευεξία σας.

Για την συγγραφέα:

Η Dr. Sarah Jane Arnold είναι πιστοποιημένη σύμβουλος ψυχολογίας και συγγραφέας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα παρέχοντας εξατομικευμένη ψυχολογική θεραπεία μέσω ενσωμάτωσης. Βοηθάει τους πελάτες της να καταλαβαίνουν τον πόνο τους, να απελευθερώνονται από φαύλους κύκλους που τους περιορίζουν και να ανταποκρίνονται προσαρμοστικά σε δύσκολες σκέψεις και δύσκολα συναισθήματα, έτσι ώστε να μπορούν να ζουν μια ζωή γεμάτη και με νόημα.

Η Σάρα ζει στο Μπράιτον της Μ. Βρετανίας με τη σύντροφό της τη Μάιν, με το σκυλί τους την Όπρα, με τη σαύρα τους την Πρισίλα και με τα χάμστερ τους, τον Τζακ και τον Μπάζιλ.

 

Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Ακολουθώντας το μονοπάτι της

Noimosini tis kardias highres 600x887

Αγορά ΕΔΩ!

Το πιο πρόσφατο βιβλίο του Ινστιτούτου HeartMath, Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, παρέχει στοιχεία από πρωτοποριακές έρευνες που συνδέουν τη φυσική καρδιά με την πνευματική (ενεργειακή) καρδιά. Αυτό το βιβλίο μάς προσφέρει απλές τεχνικές για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τη διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς μας. θα έχουμε καθημερινή καθοδήγηση και ορθή κρίση. Οι συγγραφείς μοιράζονται την τεράστια γνώση τους, καθώς και τη βαθιά κατανόηση της συναισθηματικής νοημοσύνης. Της νοημοσύνης της καρδιάς. Της συνοχής, της διαίσθησης και του τρόπου με τον οποίο είμαστε όλοι μας συνδεδεμένοι μεταξύ μας.

Η Νοημοσύνη της Καρδιάς παρουσιάζεται με τρόπο άμεσο και ανάλαφρο, που εμπνέει τον αναγνώστη και του δίνει με τρόπο εύληπτο τις σωστές κατευθύνσεις για να ζήσει μια ισορροπημένη ζωή βασισμένη στην καρδιά μέσα στον απαιτητικό και ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό των αλλαγών που βιώνουμε. Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα!

Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. Ακολουθώντας το μονοπάτι της

Θα σας βοηθήσει να:

  • Χρησιμοποιήσετε, με τη δύναμη της καρδιάς, εργαλεία για να αντικαταστήσετε τα μοτίβα που μειώνουν τη ζωτική σας ενέργεια, όπως o φόβος, το άγχος, το στρες και ο πανικός.
  • Αποκτήσετε πρόσβαση στη νοημοσύνη της καρδιάς σας για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές σε κάθε περίπτωση.
  • Απομυθοποιήσετε τις τεχνικές που στοχεύουν στην εσωτερική ακινησία, ούτως ώστε να μην κάνετε υπερβολική προσπάθεια για να κατακτήσετε την ηρεμία του νου.
  • Αναπτύσσετε σκέψεις σχετικά με τη σύνδεση της ψυχής και του υψηλότερου δυναμικού του αληθινού σας εαυτού.
  • Να εκδηλώνετε βαθιά συμπόνια χωρίς να νιώθετε ότι μειώνεται δραματικά η ενέργεια του συστήματός σας.
  • Βρείτε ευκολότερους τρόπους ευθυγράμμισης με τον σκοπό της ζωής σας, ανακαλύπτοντας πώς ορισμένα πάθη μας μπορούν να μας ξεγελάσουν.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...