Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μόδα στα κολιέ για τη σεζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2022-2023

Η μόδα στα κολιέ για τη σεζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2022-2023
Ήρθε το φθινόπωρο και προετοιμαζόμαστε πια για τη χειμερινή collection στα κοσμήματα. Συγκεκριμένα θα επικεντρωθούμε στα
κολιέ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας για τους επόμενους μήνες. Οι διάσημοι οίκοι μόδας έχουν παρουσιάσει στις επιδείξεις τους τις φετινές δημιουργίες, κομμάτια πρακτικά και ταυτόχρονα κομψά για να τα φοράτε σε κάθε περίσταση.
 
Για την περίοδο φθινόπωρο- χειμώνας 2022-2023 τα κολιέ με πέρλες θα είναι must! Σικάτα κολιέ με μικρές πέρλες ή εντυπωσιακά κολιέ με μεγάλες πέρλες που μαγνητίζουν τα βλέμματα, θα είναι πρώτα στις γυναικείες προτιμήσεις.

02.Κολιέ 01 560

 
Ένα από τα πιο όμορφα σχήματα, η καρδιά, είναι επίσης κυρίαρχο στοιχείο στα κολιέ της φετινής σεζόν. Μικρές ή μεγάλες καρδιές κρεμασμένες από κομψές αλυσίδες θα κοσμούν το γυναικείο μπούστο δίνοντας ένα άκρως ρομαντικό στιλ στο συνολικό outfit.
 
Οι αλυσίδες είναι και θα παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της μόδας για τη χειμερινή περίοδο. Τα κολιέ αλυσίδα είναι μοντέρνα, άκρως πρακτικά και φοριούνται εύκολα από το πρωί ως το βράδυ!
 
Μια ακόμη επιστροφή στη μόδα των κολιέ είναι τα choker. Τα αστραφτερά chokers με πέτρες και μεταλλικά στοιχεία από χρυσό και ροζ χρυσό φέτος θα αυξήσουν τη δημοτικότητά τους.

02.Κολιέ 02 560

 
Για όσες αγαπάτε το vintage style είναι διαχρονικό και φινετσάτο σε κάθε είδος κοσμήματος και ειδικά στα κολιέ. Δοκιμάστε ρομαντικά κομμάτια που προσδίδουν ιδιαίτερη γοητεία και σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές!

κείμενο 1 3 1

 
Το kosmima24 φροντίζει για τις δικές σας εντυπωσιακές εμφανίσεις και έχει δημιουργήσει μια μεγάλη, πλούσια συλλογή από όμορφα κολιέ για κάθε γούστο! Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr και βρείτε χειροποίητα, κομψά κολιέ με πέρλες, γεωμετρικά μοτίβα και χρωματιστούς πολύτιμους λίθους σε εξαιρετικές τιμές! Μοντέρνα και κλασικά σχέδια από χρυσό και ασήμι που φοριούνται εύκολα κάθε στιγμή της ημέρας και αποτελούν μια υπέροχη πρόταση για δώρο! Κάθε παραγγελία από το kosmima24.gr αποστέλλεται άμεσα με δωρεάν έξοδα σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...