Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβλήματα στο Facebook

Προβλήματα στο Facebook

Αδύνατο είναι το status update (ενημέρωση κατάστασης) στο Facebook αυτή τη στιγμή, για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Επίσης, παρουσιάζονται προβλήματα και στα likes, καθώς και στην υποβολή σχολίων. Ωστόσο, τα προσωπικά μηνύματα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά.

Απόπειρα ενημέρωσης του status οδηγεί σε εμφάνιση μηνύματος σφάλματος: «Λόγω προβλήματος, δεν ενημερώθηκε η κατάστασή σας. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά». Αντίστοιχα μηνύματα σφάλματος παρουσιάζονται και σε απόπειρες υποβολής σχολίων ή πατήματος του κουμπιού «like».

Αν και τα προβλήματα στα status updates δεν είναι και πάρα πολύ σπάνια, επί της προκειμένης το ενδεχομένως να είναι παγκόσμιο, καθώς, σύμφωνα με το Mashable, δοκιμές από διάφορες διευθύνσεις ΙΡ είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του ίδιου μηνύματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα- web service status tracker Downrightnow, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αυτή τη στιγμή περνά πιθανή διαταραχή υπηρεσίας (likely service disruption). Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει σχόλια από πλευράς του Facebook.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...